Mery103 Merhaba kızlar hiç bir sorunu yok isterseniz kendi resimlerini de çekebilirim kutusu da duruyordu yine de bakarım emin olmak için resimleri yüklüyorum 290 TL
polunana Mery103 bu kanguru cıft yolü degil sadece yuzu sıze dönük kullanabilirsiniz yuzu dısarıya kulanılmıyo
Mery103 polunana dışa dönük kullanmadım zaten hiç yakın mesafeler de bana dönük kullandım o şekilde uyuyordu zaten rahat oluyor
polunana Mery103 zatrn bu kanguru dısa donuk kulanılmıyo bende kualndım bebegım pek sevmedi iyi satışlar satılır umarım
Mery103 polunana biliyorum sürekli neden aynı şeyi söylüyorsunuz merak ettim benim bebeğim bana dönük olmayı seviyordu ben çok memnun kaldım kullanılsa bile kendim güvenip dışa çevirmezdim bebeğimin yüzünü görmem gerekiyor satılmasa da çok sorun değil teşekkür ederim
Mery103 polunana şimdi anladım kötülemeye çalışma amacınızı sizde kanguru satıyormuşsunuz hiç gerek yok yani böyle şeylere herkes kendi istediğini alır umarım satabilirsiniz herkes kendi ekmeğini yer netice de
polunana Mery103 ayrıca ben sızın kangurunuzu kotulemedım yanı yanlıs anlamayın burada satıs yapıyoruz netıcede eleştirebilirsiniz sızde yanı ıyı satıslar
polunana Mery103 yok hayır ne munasebet herkes kendi işine baksın ben sadece bu fıyat biraz 2 ele gore pahalı dıye soyledım sonucta cıft yonlu kulanılmıyo ondan yoksa beni ilgilendirmez
Mery103 polunana sıfır fiyatına bakabilirsiniz ben e bebekten aldım o yüzden çok uyguna yazdım dediğim gibi zorla kimseye satamam isteyen olursa alır ben sevdim gayet kullanışlı bebeğim de sevdi sorun olmadı bizim için