Erguvn Bebeğim 6 aylık. Görünürde yüzünde bi kızarıklık vs hiçbir şey yok. Ama sürekli sürekli her fırsatta yüzünü kafasını kulağını kaşıyor. İki eliyle de baya haldır haldır bir kaşıma şeklinde. Uykuya yordum dişe yordum. Diş de çıkardı yeni. Ama kaşıntısı hep vardı ve devam ediyor. Aile hekimi bi krem vermişti önceki kızarklığı için aylar önce. Ama aylar geçti kaşıntı durmuyor. Bi yere uzatayım oyalansın durumu yok bakıyorum hemen eller yüzde kaşıyor canını acıtıyor bir de. Var mı bebeğinde bu durumu yaşayan neden ve çözüm bulan.
bebekgoktug Erguvn cildi kuru olabilir canım benim bebeğimin yüzünde egzama vardı o da kaşıntı yapıyordu birçok krem denedim ama en iyisi bepantol sensiderm diye bir krem var onu öneririm şuan günlük nemlemdirici gbı kullanıyorum bebeğime çok iyi geliyor
belus Erguvn bizim bebekte yüzünü kulağını çok kaşıyordu, kulağı ağrıyor sanmıştım egzaması varmış, tırnakları kısa olduğu halde yüzü hep çizikti, nemlendirici krem sürünce ve ince kıyafetler giydirince rahatladı heralde kaşıntı durdu.
Erguvn bebekgoktug hiç nemlendirmiyorum olabilir. Yani ihtiyaç duyduğunu bilmiyordum. O kremi de duymuştum kızarıklığı oldugunu zamanlar araştırıyordum. Bi denemek lazım