Feslegenkokusu Kızlar 2 ay 20 günlük bebeğim sabahtan beri uyumuyor. Uykuya daldı diyorum uyanıyor napıcam ya atak falan mı geçiriyor delircem artık.
profesyonelokuryazar Feslegenkokusu 26 günlük bebeğim var benimki de asla uyumuyor. Bir günde toplam 2 saat uyuyor. 12 15 saat uyumadan duruyor. Nasıl dayanıyor bilmiyorum ama ben aşırı zorlanıyorum .
Lilybaby Feslegenkokusu atak olabilir o zamanlar hep kucağımda uyuturdum analar taş olsun ne ev toplanıyor ne de kişisel hijyen sağlanıyor
Feslegenkokusu profesyonelokuryazar bende gerçekten hiçbir şey yapamıyorum sürekli kucağımda durmak istiyor 😩
profesyonelokuryazar Feslegenkokusu peki kucağınızdayken sakin duruyor mu benim ki sürekli mız mız ağlıyor durmuyor yani bir bebek yatırınca biraz kendisi oyalanmak mı 1 2 dk falan da olsa. Yok yani mümkün değil. Daha çok küçük ondan mı acaba diyorum ama bilmiyorum yani anlayamadım
Feslegenkokusu profesyonelokuryazar yok bizimki de istiyor ki hep gezeyim. Oturunca başlıyor huysuzluğa
Feslegenkokusu denizali214_ kundağı doğdu doğalı kabul etmedi. O kolları illa kafasının yanına çekip yatıyor yoksa ağlıyor kundak yapınca
denizali214_ Feslegenkokusu bazen babalarından faha çabuk uyuyorlar bebişler. Annenin stresi bebeğe geçtiğinden diye bir yazı okumuştum
denizali214_ Feslegenkokusu kundak yapıp kucağında sakinleştir benimki de asla istemiyordu. Kundakta evin içinde gezdim. Öyle öyle alıştı da rahat ettim biraz daha. Çok küçük oldukları için kollarından irkilip uyanıyorlar
Feslegenkokusu denizali214_ babalarda çok çabuk oes ediyor hemen annesi al diyor. Allah annelere sabır versin 🤣
denizali214_ Feslegenkokusu pes etme diye gaz ver canımm sende hahahaha dinlen mutlaka. Amin inşallah 🌸 🙏