Mommm_ Kızlar ilk defa ailecek tatile çıkıcaz,önerisi olan varmı ? alkolsüz gerçekten çok memnun kaldığınız oteller varsa yazarmısınız 2 de çocuklarımız var onlar içinde iyi bir yer olsun istiyoruz
biroglanannesii1 Mommm_ Ne alaka yani düşünmekle soru sordum size siz içmedikten sonra alkollü yer olması ne fark ediyor sizin için ? Bir de yani sanki laf sokmusum gibi cevap verme gereği duymuyorum falan vermezsiniz vermeyin!
Lina2007 Mommm_ bi de biz 2 sene önce Antakya da katranciya gitmiştik günü birlik ama bungalov evleri vardı ama isteyen alkol alabiliyordu
3prenses_annesi Mommm_ Muhafazakar Aile otelleri Adin beach ,Adenya,Bera hotel,seastar butik ve bungalov ve lord marin En güzeli hangisi derseniz kesinlikle Adin derim🩷
Lina2007 Mommm_ inşallah iyidir bizde yazın gitmeyi düşünüyoruz bulursanız bana da önerir misin 1 yaşında olacak kızım için şu an 10 aylik ama doğum gününde gideceğiz Allah nasip ederse
3prenses_annesi Lina2007 Bu yıldan bahsedeyim 1 temmuzda izmire yine muhafazakar otele gidiyoruz 96 bine ayarladık 1 aydan fazla oldu ayarlayalı şuan baya yükselmiş fiyatlar biz ayarladığımızda hemen hemen aynıydı adinle