nupel47 Merhaba arkadaşlar 👯♀️ hazır kendım bılgılerımı dolduracağım bir cv sayfası atar mısınız üzerime teşekkür ediyorum 🤓
nupel47 Eskiler yeniler postları derken ortanca kesim de bu postta yazın hayrınız olsun en azından 🤓🥊
nupel47 AnnaKurt direkt soru cevap şeklinde demi ? Aşırı mantıklı yarın öyle diyeyim forum da anakurt var kendısı bu aklı verdi diyeceğim bakalım umutluyum
nupel47 @Simsimy örtmenim canım benim canım benim senı ben pek çok severim sizin efendım var mı malumat? @BenMathilda ah mathildaaa insanlar için gözünü kör etsen zaten amâydı derler :d ben demem var mı bilgi
Simsimy nupel47 En son ne zaman cv doldurdun diye soran yok 😂 Öğrencilerime öğretmek için çıktı almıştım. Bakıyım bir bulabilirsem atarım.
AnnaKurt nupel47 Sen yine de benim adımı verme ajkajajaja malum seven kaddar sevmeyen de var şimdi sevmeyene denk gelirsin şey gibi ortada kalma 🤣
nupel47 AnnaKurt sevilmek kadar sevilmemek de haktır hak razı olsun:D şey gibi kalmak tam olarak göt gibi mi ? O değilde ben foruma Google üzerinden giriyorum happy kids götum diye yazdım yanlışlıkla ama yine açıldı :d hazır göt demişken aklıma geldi 🤣