ela2103 Kizlar 2 aylik bebegime yeni basladim colex şurup nurse harveys kakasinda balgam gibi bisey çıkıyor bu normal mi cok korktum
Sinemskrglu ela2103 tam emin olmamakla birlikte içersindeki bi şeye vücut tepki veriyor olabilir. Dışkıda mukus alerji belirtisidir
suheyla92 ela2103 surubu kesin bakalim bitecek mi ama o durum genelde suruptan degil de alerji gostergesi oluyor. Bebekte alerji belirtileri diye aratip bir bakin googledan size uyuyorsa doktora gorunmesi lazim
ela2103 Sinemskrglu balgami da var diskidan balgam atılıyor mu acaba hic duymadim ama sizin bilginiz var mi ama suruptan sonra oldu bilemedim ya
Sinemskrglu ela2103 bence doktora bi götürün alerji kaynaklı olabilir. Benm kzıımda öyleydi çoklu besin alerjisindenmiş. Diyete başladım ve ¾ hafta sonra ancak düzeldi çünkü bağırsak tepkiliymiş sancılanıyormuş bebeğim
ela2103 suheyla92 surubu kesersem de gaz sancisi başlar şurup sayesinde gaz sancimiz kalmadı gibi bi bakayim evet
aresnako Konudan bağımsız gaz sancınıza iyi gelmişte o yüzden soruyorum ben de dün aldım şuruptan günde kaç kere kaç ml veriyorsunuz acaba