Nurnur41 Dişlerde lekelenme yaşadınız mı? Bestiron demir damlası kullanıyoruz doktorumuz tüm demir damlaları leke yapabilir dedi. Diş fırçası aldım fırçalıyorum ama geçmiyor gibi. Aynı sorunu yaşayan anneler nasıl çözüm buldunuz? Ne zaman düzelir acaba?
belus Nurnur41 dişlerinde simsiyah lekeler vardı demir damlasından dolayı, fırçalamamıza da izin vermiyordu, şu an 15 aylık ve hepsi geçti gitti, kalıcı olmadı, hala zor fırçalıyoruz o ayrı.
alin12_ Nurnur41 yeğenimin de dişleri damladan simsiyah olmuştu. Anaokula başlayınca geçti kendiliginden.
gzmdasss Diş lekesi geçmez, oluşmadan önce tedbirli davranmak gerekir. Demir damlasından sonra su içirmek dişleri temizlemek fırçalamak gibi
Nurnur41 gzmdasss doğrusu bu konu hakkında kesin bir kaynak bulamadım. Her çocukta farklılık göstermiş… Erkek kardeşimde geçmişti mesela.
Nurnur41 alin12_ erkek kardeşiminde hepsi simsiyahtı doktorlar demirden demişti hatırladıgım kadarıyla otomatik fırça almıştı bir süre sonra kendiliğinden yok oldu..😕
gzmdasss Nurnur41 bende doktorlardan duyduğumu söyledim umarım geçici bir durumdur çünkü çoğu bebekte oluyor diş lekesi
belus Nurnur41 aslında kendiliğinden geçti, fırçalamaya izin vermiyordu, zar zor yapıyorduk. Ve gerçekten siyahtı dişleri, 15 aylık şu an yok o lekeler
nebutantana30 Nurnur41 1 yaşında diş doktoruna götürdük kan damlasından sonra gazlı bezle dişlerini silin leke olmaz dedi deneyin isterseniz