melodii12 Bebeğim 45 günlük nasıl ifade edeceğimi bilmiyorum ama ağızında çenede o harfi yapar gibi 3 -4 kere peş peşe kasılma oluyo bunu yaparken bi ses de çıkarıyor bu durumla karsılasan var mı neden böyle oluyor ?
Aryaderin melodii12 yani benim kızımdada vardı o dur bulabilirsem atıyımm fotoğraf öyleyse eğer korkacak bişey yok
mochi01 melodii12 ağız çevresinde yüzünde morarma yok değil mi ? Anlam veremediğiniz sizi tedirgin eden bir durum varsa mutlaka Dr gidin
akgn_sena Hayal edince sadece öğürüyor olma ihtimali geldi aklıma açıkçası.. Kucağınıza alın sakinleştirmeye çalışın tedirgin edecek bir şey olduğunu düşünmüyorum , eğer uzayacak olursa bir doktora gidin isterseniz.
melodii12 akgn_sena günde 2 kez yapıyor mesela biraz önce uykusunda yaptı sesi gelince bişe oldu sanıp annemle aynı anda kalkıp bakıyoruz anlam veremedim doktora da nasıl açıklayacağımı bilemedim
mochi01 melodii12 bir sonrakine video alın bence Dr una sorarsınız bu şekilde net birşey söyleyebilir belki
melodii12 Bir de ben yaptıpım mamayı kaç dk bekletebilirim en fazla yani şimdi yaptım 20dk sonra uyandığında verebilir miyim direk
akgn_sena melodii12 ben mamayı bekletme taraftarı değilim anne sütü kadar doğal değil maalesef ki bende mama veriyorum ama içmiyorsa hiç bekletmiyorum ona siz karar verin bir şey diyemem maalesef