Aymiraaarrslaaan Merhaba arkadaşlar golden goat mama kullanıp memnun kalan var mı işe yarıyor mu sizce
berenkusumm Aymiraaarrslaaan keçi sütlü olduğu için ağır bir mama geçen gün doktoru dinlemiştim mama konusunda konsuyirlardi yağlı olduğu için sulandirmak gerekiyormus alerjisi yoksa normal mamaya geçin hipp sma gibi
gul1616 Aymiraaarrslaaan bütün mamaları denemiş biri olarak Sma diyorum . İlk doğduğunda golden goat birde baby goat kullanmıştım 5 günlükken beslenemediğinden 1 gün yoğun bakımda kalmıştık gerçi günde 2 3 kere 30 ml veriyordum anne sütü de tam gelmiyordu ondan kaynaklı da olabilir ama Sma çok iyi geldi hem kilosu hem kusma kabızlık vs sıkıntı olmadı bizde
Aymiraaarrslaaan berenkusumm açıkçası ben biraz toparlansın diye bunu denemek istedim bi tavsiye üzerine şuana kadar allerjisi olmadı aptamil kullandım pek işe yaramadı
Azraada58 Aymiraaarrslaaan biz golden denedik aptamil denedik hipp denedik en sın smada kaldık sma comfort hem kilo alımı hem sindirimi cok iyi canm eger iyi gelmezse sma dene
Azraada58 Aymiraaarrslaaan ah biz neler cektik bizde 5 ceşit mama denedik doktorlar bile deneye deneye dogrusunu bulacaksınız diyor ama ozamana kadar cocuk gazdan kabızdan mahvoluyor
Aymiraaarrslaaan Azraada58 açıkçası yorumlara bakarak da aldım çok övmüşlerdi gaz problemi vs yapmıyor diyenler vardı kilo alımına iyi geliyor yazdıkları için biraz da ona kandım şuan uyuyor umarım gece gazdan dolayı uyanmaz😒
Nesrin57 Hipp kullanıyorum anne sütüne en yakın formül mama bu diye duydum . Bebeğim de diğer mamaları hep kusuyordu hippi seviyor 28 aylık oldu hâlâ bıraktıramadık😄
Azraada58 Aymiraaarrslaaan tabi söyle bişede var mama verdigin icin gaz damlasıda vermen lazım her mama mutlaka gaz kabız yapar bize doktorum nurse bide relactaz yazmıştı bu ikisiyle 4 aya kadar gittik biz hic sorun yaşamadık damlalarıda sor doktoruna canm
Nesrin57 Aymiraaarrslaaan evet doyurucu kesinlikle . Aptamil falan da kullandık ama en severek içtiği hipp oldu hippin ek gıda mamaları da çok iyi tavsiye ederim