kurttt Her gün düzenli günde iki bardak ayran içire bi muz yer basen sabahları yumurta yer biraz başka hiç ama hiç bişi yemez ama kolay kolayda hasta olmaz meyve sebze tadı bilmez inada girer nefret eder bide çerez yer azıcık çok zayıf zaten salatalık domates bu kış bi meyve yemedi hastalıksız atlattı şaştık kaldık
kurttt kurttt oğlum sebze versem atar eline havuç salatalık domates mandalına elma tadı bilmez hiç yaz geldi daha bi tane yaz meyvesi tatmadı
Hosgeldinbebekk kurttt benim oğlum da iştahsız 2 yaş cidden fena hem hareketli hem yemiyor. Ben de akşamları yemek yemezse yoğurt hazırlıyorum . Yoğurt ,hurma , ceviz , avakado ,elma ,muz Allah ne verdiyse çektirip yediriyorum 😂😂
Seyturak kurttt 2 yaşında kızım aynı. İştahsız mıy mıy yesem mi yemesem mi yediğindede yutsam mı yutmasam mı. Çok takmıştım kafaya ama doktorumuz hiç üstüne düşme zamanı vardır dedi emiyor Çünküz. Memeden kesince düzelir dedi
kurttt Atlasligunler napsam yediremiyoruz diyorum illa ki oğlum gibi çocuklar varmışdır merak ediyorum
Sedas00 Benim kızımda sulu yemek bakliyat tarzı yemez çorba içmeyi sevmez bnde köftelerini sebzeli yapıyorum bu durum yoruyor beni ama geçici bi süreç olur inşallah diye kendimi avutuyorum
delirmeceler kurttt oğlumda şükür yaşamasamda ikizi kızımda inanılmaz bir seçicilik var tipini beğenmeyip yemediği bile oluyor illaki seveceği bir zaman gelicek ben zayıf demiyorum çünkü doktorumuz kilosunun iyi ve sağlıklı olduğunu sölediği için bu devran hep böle devam etmiyeceği belli akışına bıraktım
dilaratass Derinden etkileyen bir şey bu beni de sadece pilav makarna onun dışında hiç bir şey yediremiyorum kırmızı beyaz et sebze aslaa tadına bile bakmadan red geliyor zaten ufacık bir şeyde hastalanıyor çok çok zorlarsam ağzına alıp iki dakika sürmüyor kusması 3 yaşında oğlum