KaynanaYiyen Kızlar selam. Alışveriş yapabilen var mı ya? Bende mi problem anlamadım. Sürekli hata400 veriyor.
[silindi] KaynanaYiyen 40WP kodu kullancam bende 1saattir deniyorum olmuyo kiyafetler kaldi sepette 🤭
[silindi] KaynanaYiyen bende uzun süredir bu hatayla karşılaşıyorum neredeyse 6 aydır filan. Adresi yazdıktan sonra “bu iste bir terslik var sonra deneyiniz” diyordu. Sildim tekrar yükledim olmadı. 1 ay önce Müşteri hizmetlerini aradım hatanın görüntüsünü wpden atın ilgileneceğiz dediler attım hala dönüş yok. Ben de ordan alışverişi bıraktım
Kalbim_21 KaynanaYiyen Ayy Sabahtan beri alışverişi tamamlamak istiyorum bı türlü olmuyor benim tlfnda sorun var sandım valla niye öyle oluyor uygulamayı sildim tekrar yükledim ama olmuyor
papatyakokulum_ KaynanaYiyen uygulamayı güncellemeniz gerekiyor. Hala soeun devam ederse silip tekrar yükleyin. Aynı sorun bendede vardı müşteri hizmetlerini aradım bu şekilde söylediler yaptım düzeldi
papatyakokulum_ KaynanaYiyen Allah Allah o zaman bilmiyorum bı müşteri hizmetlerini arayın isterseniz. Sorun düzelmezse arayın demişlerdi bana
Lutennaa Benim de uygulamam güncel ödeme sayfasına kadar geliyor, kart seçiyorum ya kapanıyor ya hata veriyor 😕
KaynanaYiyen Lutennaa evet bende de adres kısmında hata veriyor. Sitesine baktım da instada. Çoğu kişi aynı yorumu yapmış.
Lutennaa KaynanaYiyen bir yandan da sepetime eklediğim 2 ürün bityi, demek birileri alışveriş yapabiliyor.