moonrisekingdom Kızlar oğlum 4 aylık alt damaklarına baktım dişleri böyle. Normalde göstermiyo video çektim ss aldım bu kadar belli oldu. Bu dişleri çıkıyo mu demek beyaz beyaz görünüyo altta iki tane?
ejdermeyvelilahmacun moonrisekingdom diş incisi gibi de duruyor diş gibi de duruyor tam net olmadiği için anlayamadım. Ama damak yarılmadıysa diş değildir Elinizi güzelce yıkayıp elinizle bakabilirsiniz
mirz moonrisekingdom deneyin ama benım oğlumda da boyleydı sonra kayboldu aylardır beklyrz dıslerı😂😂😂
moonrisekingdom mirz kaybolmasın ya bilmiyorum erken çıkarması iyi değil diyorlar ama ben orada minnoş iki tane diş görmeyi istiyorum😊
havvamete Çay bardağını bebişe ver ısırırken sende bak canım ama patlamış gibi. Ele gelmezse bile 1 2 güne elinle hissedersin
moonrisekingdom havvamete çay bardağını kırarsa ya korkarım onu vermeye ama çay kaşığını değdirip çıt sesi gelmesi mantıklı geldi, umarım çıkar eminim çok tatlı olur çünkü😊
mirz moonrisekingdom 8buçuk benım bebegım hyla cıkmadı dişleri doktora dedık bı skntı yok ne kadar gec cıkarsa kadar ıyı dedı
ejdermeyvelilahmacun moonrisekingdom hahaha rica ederim ben de bir an önce çıksın istiyordum, şu an göğsümün acısından duramadığım için keşke geç çıksaydı diyorum 😁😁 Acısız bi süreciniz olsun🍀
moonrisekingdom ejdermeyvelilahmacun bir an önce büyüsün istiyo insan her şeyini merak ediyo işte🤷🏻♀️ inşAllah güzel geçer