sedaozkan22 Merhaba Bursa Nev Esentepe hastanesinde 2 doktor arasında kararsız kaldım. Neşe solak mı yoksa Neşe kaplan Karakaş mı? Gidip memnun kaldığınız veya kalmadığınız yönleri var mı yardımcı olursanız sevinirim teşekkür ederim ☺️
brn1 sedaozkan22 ben 8 ay önce neşe kaplan Karakaş hanımda doğum yaptım tavsiye ederim çok memnun kaldım ilgili güler yüzlü ☺️
Nurce sedaozkan22 neşe kaplan karaşın hastasıydım. Aşırı memnun kaldım. Çok ilgili güler yüzlü insanı motive edici konuşmaları olsun rahatlatıcı davranışları olsun çok memnundum. Bende tavsiye üzerine gitmiştim. Kesinlikle tavsiye ederim.
sedaozkan22 brn1 yaa öyle mi muhtemelen bende ona gideceğim inşallah hayırlı olsun bu arada normal doğum mu yaptınız ?
sedaozkan22 brn1 olsun bende suni sancıyla normal doğum yapmıştım şimdi normal yolla olmadığı sürece asla yapmam diyorum eğer bidaha kendi sancım gelmezse 2. sezaryen düşünüyorum
brn1 sedaozkan22 sezeryan süreci de güzel ilerledi bi zorluk yaşamadım neşe hanımın pozitifliği güler yüzü yetiyor
sedaozkan22 brn1 çok teşekkür ederim çok içim rahatladı bende aradım randevu İçin ama 31 mayısa kadar dolu sonrasında da 1 hafta izinliymiş. Artık 10 Haziran sonrasına alacağım randevumu nasipse 😊
brn1 sedaozkan22 evet maalesef randevu almak biraz zor o yüzden kontrolden çıkınca diğer randevunuzu oluşturmanızı tavsiye ederim sağlıkla kavuşun inşallah yavrunuza