goncaxxxx Kızlar mutfağım yarı amerikan mutfak. Oğluk🙃 bir buçuk yaşında ne kilit aldıysam hepsini çözdü hiç bi kilid çağre olmadı yaa lütfen çözüm önerin🤦🏼♀️🤦🏼♀️bıktım düzeltmekten ve kırmasından🤦🏼♀️ mutfak dolaplarım yeterli olsa alttaki herşeyi boşaltacam ama genişte değil
TheMomm goncaxxxx İple bağlıyordm her seferinde aç kapa zor oluyordu ama yapacak bi şey yok diğer türlü açıyordu kilitleri
MamaBearGigi goncaxxxx benim kulpsuz dolapları da açıyor 🥲🥲 ona ayrı dokap ve çekmece hazırladım plastik ve ahşap araç gereçlerden oluşan, genelde oraya yönlendiriyorum öyle oynuyor, orada bulunan eşyaları da konsola kaldırdım, konsol 4 yılda bi işe yaradı 😅😅
delirmeceler goncaxxxx ip bağlıyacaksınız benim ikizlerim onlarıda sökmeyi öğrendiği için akışına bıraktım şükür bişey kırmıyolar ama sürekli toplamaktan yoruldum
goncaxxxx SevimliHayaletCasper TheMomm evet TheMomm evet onuda yaptık ama aç kapa o kadar yoruldumki ondanda kapağın açıldığını gördüğü an koşarak geliyo işim varken
goncaxxxx delirmeceler ş MamaBearGigi asla tatmin olmaz benimki. Bıkar farklı şeyler arar hep. Hepte elektronik şeylerle oynamayı sever. Çaycı narenciye sıkacağı blendır gibi😅 onlardan bi çekmece oluştursüm akşama kadar oynar eminim
goncaxxxx Melek34011 sizin dediğiniz farklı bi mıknatıslıymıy şimdi baktımda baya pahalı maalesef üç paket almam lazım 1200lira yapıyor
Melek34011 goncaxxxx yok canım 4 tanesi 220 ye aldım ben şimdide baktım trendyolda 4 tane 350 lira mıknatıslı kilit yazınca çıkıyor
delirmeceler goncaxxxx ben onları tezgahta tutuyorum onlara elde sıkmalıl plastik veriyorum tencere tavayıda ben yemek yaparken alıyorlar ellerine kırılacakları hep yerlerini değiştirdim bazen aradığımı bulamıyorum bile 😅canları sağolsun napalım
One-life goncaxxxx ben çok karşıydım dolap kilitlerine kızımda hiç kullanmadım çocuk keşfetmeli merakı gitmeli diye düşünüyodum ama şimdi 9 aylık bi canavar oğlum var dediğiniz gibi açık kapak görsün o kadar hızlı sürünerek geliyo ki maraton solucanı sanki alt kapaklara taktık hep🤷♀️. Şimdide kabloları nasıl yok edicez diye düşünüyorum hepsini çekiyo tv ve int bozuluyo çok iyi anlıyorum seni
goncaxxxx One-life o özgür oluyo evette sizin ömrümünüzden gidiyo😅😅 dıyarda olsun özgür😅 Allah erkek analarına sabır versin😅
Gzdnr17 goncaxxxx öncelikle ÇAĞRE değil ÇARE İple bağlayabilirsin en etkilisi o Kilitleri nasıp kırdı ki benim de 20 aylık erkek ikizlerim var hiç kırma çıkarma vs olmadı 👎🏽
goncaxxxx Gzdnr17 Burda makale yazmıyoruz. Yazım yanlışımı düzeltene kadar uslübunuzu düzeltin. Hiç tanımadığınız insana senli değil sizli hitap edilir. Yazım yanlışını düzelttiğiniz insan akademisyen bi anne. Sizde aşşağılanma piskolojisi olan bi annesiniz galiba.
Usnac4559 goncaxxxx bu merdivenlere takılan çocuk kapıları varya öyle birşeyle mutfak alanına girmesini engelleyebilirsin