tamamdedimyaa negerekvarr siz bu bilgileri nereden alıyorsunuz biz bir türlü böyle şeyleri öğrenemiyoruz 😂😂
Evaninanasi negerekvarr deniz kuvvetleri de bugün açıklanacak diyollaa ama bilemiyorum. Beklemedeyiz biz de 😂
Simsimy negerekvarr Hayırlısı olsun. :) Kara kuvvetleri subayların çoktan belli oldu, Trabzon’a gideceğiz
cauuv2 Offf bizde polisi bekliyoruz beraber mi açıklanır acaba yaa? Bu arada net bilgi olamaz grupta nasıl net konusmuslar belli degilki 😂
Sadekahve_ cauuv2 jandarma ile polisler aynı açılanacak diyorlardı ama o da sadece söylenti 😀 Geçti o iş yaaa bugün açıklanmaz artık sanmıyorum ben
cauuv2 negerekvarr bize de atabilir misin. Canım cok merak ettim sadece jandarma mı polisler dahilmi lütfen paylasırmısın catlıcaz artık meraktan😂
htfrt negerekvarr yalnız onu bazı personellerde goygoyuna yapiyor bilginiz olsun geçen sene de çok yasandi
Evaninanasi Simsimy biz de bekliyoruz bakalım. Geçen haftadan beri cuma diyorlar ama bakalım. Eşim görevde olduğu için ben ulaşamıyorum. Açıklanırsa bana da haber verin 😂😂
Simsimy Evaninanasi Abine ulaşabiliyor musun deseydin keşke 😂 Görevde, bende buradan öğrenirim gibi :)
Evaninanasi Simsimy ilk kim öğrenirse diğerine haber versin diyormuşum 😂 bakalım bugün açıklanacak diyorlardı ama inşallah açıklanır. Hayırlısı olsun hepimizin hakkında 🙏🏻