Aleyunll Bebeğimin kakası bugün beyazımsı gibiydi nedeni nedir bilen var mı? Zaten bu aralar kaka sorunu da yaşıyoruz ishal olmuştu bir süre enterogermina takviye almıştık şimdi de böyle birşey oldu sebebini bilen varsa yardımcı olabilir mi ?
hellomelis Hemen hastaneye götür kaka rengi kahverengi kanlı ve beyazımsı veya gri olduğunda aksi bi durumun habercisidir mama ile mi besleniyor yoksa anne sütü mü
nehirsude0 Aleyunll benimkide her gün yiyor hatta bazen tek olarak cerez hibi yediriyorum ama beyaz yapmadı hiç Allah korusun birşey olabilir
Aleyunll Eşime bir sorun olduğuna inandıramadım pazaresi zaten 9 aylık kontrolü var o zaman doktoruna sorarım teşekkür ederim kızlar
silaa66 Aleyunll Eşime bir sorun olduğuna inandıramadım Kendiniz gidin isterseniz sağlık bu inanmak zorunda değil beslenme ile alakalı olabilir safra ile alakalı olabilir ilaç ile alakalı olabilir doktor görmeli yani doktorlar tıbbi yardım isteyin böyle bi durumda diyor siz bilirsiniz
Meri-Mel Aleyunll Canım sağlık sorunu bu acile başvur kimseyi dinleme ay ben o eşi var ya parçalarım ne demek inanmadı sorun olduğuna şaka mı tehlikeli bir durum beyaz kaka bence dinleme git bir sen 😥