hiralies Kocakarı adetleri veya tahminleri tutan oldumu aranizda mesela cok sık denk geldiğim oğlunun burnunun üzerinde damar var sonrakide erkek olcak diyorlar varmi yaşayıp ta tutan
Aryaderin hiralies tuz sürersek kokmaz el, kadar bebeği tuzlayacaklardı Allah ım kafayı yemişler o zaman kokan coğu, insanı tuzlamamışlar 😂😂
Neslimmmmm hiralies evet bunu banada çok sölediker burnunda mor damar var arkası erkek olacak dedi herkes ve erkek oldu😄
ZeydsMom hiralies ay oylemiymis? Benim de oglumun burnunun uzerinde damar var. Ben ama bundan sonra bi Lavin dogurmak istiyordum 😂
eymenzeynep Poposu göğ derler. Yani poposunun üstünde morluk varsa arkası erkek der bizim oranın eski kadınları. Oğlumun mor değildi kızım oldu😂😂
2_prens_anneesi eymenzeynep Benim oglumunda mordu kayınvalidem arkasıda erkek olucak senin dedi ve ikinci bebeğimde erkek oldu 🙂🙂
hiralies ZeydsMom bende öyle istiyorum kolyeden cocuklarinin cinsiyeti i öğrenme var bide onda kiz cikti benim tabi Allah bilir en hayirlisinida o verir diyerek daha fazla batmiyorum bu işlere 😂
eflin_bebe hiralies Benimde kızım doğduğundan 4-5 aylık olana kadar erkeğe benzetenler cokdu bana arkası erkek olack dediler bakalım 😂
umutunelifi93 kubradaghan0774 yaaa doğru muuu of ben kız istiyorum ama oğlumun sırtı yeşil gibi değişik bi renk küçükken benimde öyleymiş arkasına erkek gelir demişler 7 yaş var aramızda ve erkek kardeşim var şimdi bende korkuyorum ☺️
ilknur95 Hamileyken doktorum cinsiyete kız dedi. Etrafımdaki herkes karnın sivri arkadan hiç belli olmuyor hamile olduğun bu oğlan dediler. Herkese güldüm doktordan daha mı iyi bileceksiniz dedim. 7. Ayda erkek olduğunu öğrendim 😂
Derya-Anne hiralies valla kızımı küçükken erkeğe benzeten çok olurdu bide 2 kaşının arasında baya belirgin damarı var morumsu bir renk arkası oğlan derlerdi hep 2. oğlan oldu oğlumda da var damar ona da diyolar hep bunun arkası oğlan diye ama 3.ye cesaretim yok hem maddi hem manevi
ZeydsMom hiralies kolyede bende 4 cocuk cikiyor ya ilki tutdu erkek sonra 2 erkek daha bide kiz. 😂😂🤣🤣Hurrem falan zannediyor galiba beni kolye
kubradaghan0774 umutunelifi93 gerçekten öyle oğlumun poposunun üstü mor 45 günlük bebeğim var Buda erkek