mhndshnmm Bugüne kadar kabız olmayan çocuğum ocean damla kullanmaya başladığımdan beri kabız dört aylık daha ilk defa böyle bir problem yaşıyoruz ben ocean damladan olduğunu düşünüyorum varmı başına gelen yada kabızlığa çaresi olan
MinikPandam_ mhndshnmm bizde de öyle olmuştu. doktoruna söyleyin damlayi değiştirin. biz bi de dulcosoft kullandık
Ballikizim99 mhndshnmm bizde aynı şekilde oceanın demir vitamini aldık önceden başka kullanıyorduk eczanede yoktu bunu aldık ama kabız oldu ne yedirdim de oldu diye düşünürken oceandan olabilir mi diye düşündüm yaşayan var mı
mhndshnmm MinikPandam_ kaç aylıkken kullandın canım dulcosoft ben şimdi kullansam bir sorun yaratır mı acaba
MinikPandam_ mhndshnmm yanlış hatirlamiyorsam 6.aydan itibaren kullanılıyor. siz en iyisi damlayı değiştirin. sebep oysa direkt geçer
mhndshnmm MinikPandam_ öyle yapacağım bir hafta kesip bebişte ki etkisine bakayım ona göre başka bir markayla devam edeyim iyi diye aldığım herşey elimde patlıyor böyle
mhndshnmm Yazmelegi_ her çocukta aynı etkiyi yapmıyor zaten sanırım bizimkinin kabızlığı ondan ama bence
MinikPandam_ mhndshnmm maalesef olabiliyor böyle şeyler:( genelde sağlık ocagindan verilen d vit kabızlık yapar ama bazı bebeklerde de ocean yapabiliyor. bizim de başımıza gelen gibi.
mhndshnmm Ballikizim99 olabilir bizde markadan kaynaklı olduğunu düşünüyorum çünkü sağlık ocağının verdiklerinde hiç böyle bir sorun yaşamadım