kanalize Betelgeuse_ pudra tek başına kapatmaz bazen deniyorum berbat bir görüntü oluyor geri kusuyor fondötenle birlikte tamamlanıyor Benimki Maybelline New York Fit Me 220 Natural Beige
BuzluKahve Betelgeuse_ Fondoten kullanmayacaksanız da öncesinde baz kullanırsanız daha pürüzsüz gözükür. Bütçeniz uygunsa benefit pore prefessional harikadır.
Betelgeuse_ kanalize sivilce çukurları zaten tam olarak kapanmıyor. Pudra, fondöten ile birleşince daha ağır oluyor bence. O yüzden sadece pudra kullanıyorum artık. Öneri varsa denemek isterim
Betelgeuse_ buss__ teşekkürler 🌸 peki pudranin ismi var mı? Bazen aynı markanin farklı isimlerde ürünleri oluyor ya
kanalize Betelgeuse_ cilt pudrayı tek başına tutamıyor geri kusuyor bende, senelerdir hergün makyaj yapıyorum nerdeyse kendi deneyimim bu maksat çukurları kapatması değil pudrayı tutması yani, önerimi yazdım yorumda gayet kaliteli Maybelline
Betelgeuse_ BuzluKahve evet primer da bakıyordum. Söylediğiniz çok kaliteli bir şeye benziyor mutlaka denicem, her gün olmasa da ozel günlerde kullanilabilir. Çok teşekkür ederim 🤍
balkanlardangelensogukhava Betelgeuse_ bunu bana sormamış olman beni üzer 🤣🤣 şaka bir yana benim cildim beyaz biliyorsun balım fondöten ben de hiç sevmiyorum bu arada yaklaşık 4 senedir kullanmıyorum hiç düğün vs hariç. Mac studio fix powder plus buna bir bak pudralı fondöten bu ama yapısı daha çok pudra gibi hem doğal duruyor hem çok güzel kapatıyor ben bunu kullanıyorum hep ❣️❣️
Betelgeuse_ balkanlardangelensogukhava tamamdır balım hemen bakıyorum sen soyluyorsan kötü olma ihtimali yok 🤍😸🌸
delirmeceler Betelgeuse_ kryolan derim antalya bir arkadaşımın yüzünde delikler vardı porselen makyaj pudrasıdır altınada bb krem sürüp bunu yapıyordu hiç belli olmuyordu