patiseverr Kızlar oğlum dün 7 kere kaka yaptı isal. gecede baya bi kustu, az önce süt içti yine kustu. bu arada 3 yaşında . Hastaneye götürmek istemıyorum daha çok salgın var . Bulantıya isale ne iyi gelir varmı öneriniz
lceLady patiseverr Evet salgın var 3 cocugumada bulastı 13 yas 3 yas 1 yas Yogurt muz haslanmıs patates yedirin Bol su içirin Yaglı yiyecekler vermeyin veya ye diye üstelemeyin daha cok kusar
NatashaRomanoff patiseverr geçmiş olsun dün gece tam tersini yaşadık sabaha kadar 9 kere kustu acile gittik şehir hastanesine salgın var dedi takip edicez ateşte olursa getirin dedi ama çocuğum yediği her şeyi çıkardı sıfır uykuylayım beynim yok gibi şu an
cevriyeee patiseverr evet salgın var oğlum 3,5 yaşında geçen gün kusma ve ishali başladı burdan ilaç vermek doğru olmaz sağlık ocağına gidin muane edip ilaç veriyorlar hemen 4 günde toparladı çok şükür benimkide hiç yemedi desem yeridir zorlamadım bende hiç mideleri çok bulanıyor çünkü
patiseverr Hıcbısey yoktu, Bianda isal oldu gecede, baya mıdesı boşalana kadar kustu . Şimdi yine öyle kustu
patiseverr lceLady ay keşke yese ya yemıyor ki yoğurt yerdi normalde onuda yemiyor . Patatesi zaten hıç sevmıyor
lceLady patiseverr Ayran verin tuz katın biraz içine veya tuzlu cubuk kraker. Açma veya ekmek verin Yedigi kadar üstelemeyin inanın kusuyor herseyi
lceLady patiseverr 13 yas cocugumda ki geçti 3 yas sadece ishal var yogun değil ama 1 yas sadece ishal vardı şimdi kusma basladı dünden beri Su anda haslanmıs patates Ve sıkma portakal içine biraz limon kattım c vitamini içiyor Yogurdun içine biraz tuz (halsizlik oluyor kusmadan ötürü) biraz sarımsak katın antibiyotik niyetine İlaçta verebilirsiniz tabii saglık ocagına veya hast gidin İlac benim en son çarem şu an için kullanmak istemiyorum
patiseverr lceLady evet çıkarmaya başladı yedıklerıne anne süt demesıyle kusması bir oldu yatak yorgan kalmadı vallahi geceden beri sıvı olduğu ıcınde fışkırıyor .
patiseverr lceLady bende hastaneye gitmek istemiyorum daha çok enfeksiyon falan yaygın oluyor akşama kadar takıp edicem baktım devam ediyor acile giderim artık . Kaç gün sürüyor acaba
lceLady patiseverr Su ver devamlı ama cok verme mide bos ama yinede kusuyor Karnı şiştir muhtemelen öyle olunda yemek için hiç üstelemeyin
patiseverr belus benım oğlum hıcbısey yemıyor ya dün pilav yaptım pirinç lapası yemez diye pilavıda yemedi
lceLady patiseverr Bi çay kasıgı kahve içine biraz limon sık 1 tatlı kasıgı ver. İshali keser dendi ama bizde işe yaramadı belki size dayda saglar
patiseverr lceLady yok hıc üstelemıycem yavrum benim kendıde korkuyor kusarken . Uzun zamandır hiç kusmamız olmamıştı
belus patiseverr ishal 5 gün kusma 2 gün sürdü, doktora gittik tahtil yaptı birşeyi yok dedi😕 pirinç lapası haşlanmış patates ver dedi., iştahı kesilmemişti bizde ama inş sizinki de hemen iyileşir