mrsatsy Kızlar arkadaşlarımla gün yapıyoruz, sıra bana gelecek ama gerçekten ne hazırlayacağımı pek planlayamadım. O yüzden sizden öneri istiyorum neler yapabilirim tatlı/tuzlu bütün önerilere açığım😁😁
idilyaren mrsatsy patates salatası Makarna salatası Islak kek bunlar kolay olduğu için ben kesin ekliyorum menume 💙
Honki_Ponki mrsatsy bikere kısır yada patates salatsı yap kısır bol nar ekşili ohhh bşde börek yap yanına pogca cevizli yada kakaolu bir kek bşrde güzel bi süylü tatlı kedilli muhalkebili magnolya yapa bilirsşn hem hafif dolma yapa biber yada sarma yapa bilirsen simdi yaprak zamanı bide güzel bi mercimek köftesi ohh tmm işte daha ne olsun
LavininAnnesii mrsatsy Gün menülerinde 1 çeşit salata 1 çeşit poğaça 1 çeşit börek 1 çeşit şerbetli tatlı 1 çeşit de sütlü tatlı olmalı bence
annekko mrsatsy şalgamlı arpa şehriye salatası, browni kek, bayatlamayan kurabiye, ıspanaklı tepsi böreği, leopar poğaça gibi ..
assyam mrsatsy tuzlu sirkeli kurabiye(pastane usulu cok lezzetli oluyr) kisir yada bir salata cesiti pogaca yada börek kadayifli muhallebi