LadyGaddar AngrBoda_ 🥰Bak bu fıstık bana aşkom dedi sonra deme nekadar çok flörtün var😂😂 @Cicektebenimcicekligunlerde
AngrBoda_ LadyGaddar Ben kalben biliyorum aşkom benim aşkom olduğunu o yüzden mühim değil diğerleri sadece uğultu 😁😁 Olabilir bunlar normal şeyler 😄😄🤪
lAmMelodi Meri-Mel Canım resimler daha gelmedi gece yada yarın atacaklar sıra vardı zor geçtik gelince atıcam tamam🥰❣️Güzel geçti ben ağlar diye düşündüm şükür ağlamadı.
Meri-Mel Tatlican Bizler varız canım yakın olsak ,size de yapardım ben seviyorum arkadaşlarımi az ama öz
Cicektebenimcicekligunlerde Meri-Mel Yetişemiyorum ya oğlum büyüdü ev işi falan okula git gel gün bitiyor.🤷♀️😃
Tusa_ Meri-Mel iyiyiz çok şükür büyüyo öyle değişti ki hareketlendi konuşmalar başladı bıcır bıcır bişeler diyo dönmeye başladı 😍😍 sen nasılsın nasıl gidiyo
Meri-Mel Tusa_ Çok şükür canım bizde iyiyiz maşallah sübhanallah barekallah ❤️ Rabbim nazardan saklasın korusun 💓🌸
Meri-Mel Cicektebenimcicekligunlerde Doğrudur canım ben sürekli evdeyim tek takıldığım sosyal mecra bir de arada anket yapıyorum o işte
Meri-Mel LadyGaddar Yaaaa hababam sınıfını görünce bir tur anılarım depreşti ne kadar güzeldi degil mi o yıllar 😌❤️