Cicektebenimcicekligunlerde SiprayiL Haha kaos yapacak kim kaldı.😃 Çıkaranları da zaten tanımıyorum.😂😂
morkelebekk54 SiprayiL kiz ben bildirimi gormemisim 😂 kusura bakma bacim. Okundu olarak deuyomis bildirim
morkelebekk54 lAmMelodi yani bilemiyorum ama aski alcak biri de degil ki. Bu posttan sadece cok konusuyo genel postlara bile cok fazla girdigini yidum yaptigini gormedim ben
mrsjale Cicektebenimcicekligunlerde belim de kopuyo resmen ya bütün yaşam kalitemi bozdu bu bel ağrısı
Cicektebenimcicekligunlerde mrsjale Yataktan da oluyo.. Ben bebeği uyutayım diye koltuk da yattığim zamanlar belim çok tutuluyor
elsa07 Selam annelere bebeğim 40 günlükk geceleri 2 3 saat etini koparırcasına ağlıyor sonra bi anda sakinleşiyor uyuyor ama bu seferde yatağa bırakınca uyanıyor gece boyu kucağımda, sabahları da koyduğum gibi uyuyor 🤷🏻♀️ aynı durumu yaşayanlar var mıı
mrsjale Cicektebenimcicekligunlerde ay bilmiyorum ya yatakta rahat aslında ama kas gevşeticilere dadandım artık bakalım
Cicektebenimcicekligunlerde AngrBoda_ Günaydın canım nasılsın karşılaşamıyoruz toparlanabildiniz mi? 🥹
AngrBoda_ Cicektebenimcicekligunlerde Günaydın canım artık çok daha iyiyim evimiz yapılıyor,🥲 bugün işçiler geldi onlara yemek hazırlıyoruz çok şükür yerleştik herşeyin güzel olması için dua ediyorum sadece☺️