AngrBoda_ Cicektebenimcicekligunlerde Ben yedim doydum bacım sen geç kalmışsın kız yarın birgün don olacak hiç yiyemeyeceksin ne zamn yiycen
SweetMom__ orjinalhoptiri ah bacım telefon kırıldı yeni yaptırdım alışveriş yaptm üstüne çok iyi geldi😄
orjinalhoptiri SweetMom__ nasıı kırıldı kız, kötü olmuş, yaptırabldiysen ne mutlu 🥳 Alışveriş, vala ihtiyacım olan şey 😍oh misss🤌
orjinalhoptiri AngrBoda_ birine mi, bi kaç kişiye mi erkek şeyi atmış, iğrenç fotoğraflar flnn ögkkk🤮
Cicektebenimcicekligunlerde AngrBoda_ Püff keske biri toplayıp getirse dağ bayır gezmeyi severim o ayrı..😀
AngrBoda_ orjinalhoptiri Iyyy iğrenç yaa Şurada iki kafa dağıtıyoruz iyice sapıttılar hiç güvenli bir ortam değil artık buralar 😐
Cicektebenimcicekligunlerde Huuu cenazemiz mi var neredesiniz ne bu sessizliiikk..😃 Nerede bu millet koğuş kalk..😍😃 @Gunes_12 @anabarbie @nescafebagimlisi @mrsjale @asaletsoydangelir @Zamnsz @Noname987 @Melike_ikra @lAmMelodi @AngrBoda_ @orjinalhoptiri @Meri-Mel @ZeydsMom @Tomris-Hatun @Lolik @mematiii Memati değiş artık şunu bulamıyorum..😃 @milletsanakanalizemiolacak @Ladyinfrance @2boymommy @Beyninizikullanmakucretsizdir @pinkooo_02..🤍
Cicektebenimcicekligunlerde Cicektebenimcicekligunlerde @Kocamdaaakocammm @SweetMom__ @kibritci_kiz @Lazerlimunafik @bisenakillisinzaten NewMomm1 iyi akşamlar.😄🩷🌸
lAmMelodi Cicektebenimcicekligunlerde Çok güzel yağmur yağıyor eşimle bir çılgınlık yapıp kendimizi dışarı atdık🤣😂😂Siz ne yapıyorsunuz.