Tomris-Hatun Cicektebenimcicekligunlerde bu saatden sonra istedigim yalani atarim kimse beni durduramaz dnddndndnd
Gunes_12 Tomris-Hatun Ya çocuk uyuyor öyle bir güldü ki çocuk sesine uyandı tekrar uyusun da gidip onu dovecem🤣
Tomris-Hatun Gunes_12 biraksaydin o uyutsaydi benimkide gol diye bagrio cocuklar uyurken hic donunmuom o uyutuo geri
Hoptirililaylalaylaylilaylom MevaninAnnesi34 insan hiç akıl edip düşünmez mi ki, gerçeğin ortaya çıkabileceğini 🤷
Cicektebenimcicekligunlerde Hoptirililaylalaylaylilaylom Ne güzel destek geliyordu. Makbuz yada SMS atilmayinca bu kadar destek olan olmaz bence sahte attım diyende çok olur. Olan bebeğin kampanyasına oldu.🤷🏻🥺
Meri-Mel Cicektebenimcicekligunlerde Ne oldu da kapattılar neden kapadılar madem hiç atmayacaklardi kadın polis tehtit mi oldu ki🙈
Cicektebenimcicekligunlerde Meri-Mel yani duyurmasalardi madem anonim ortam böyle şeyler önemsizse bununla ilgili psotta 500yorum geldi silselerdi. Bende anlamadım
Meri-Mel Hoptirililaylalaylaylilaylom Yani neden böyle bişi yapıldı hiç anlamiyorum anneye bebeğe yazık 🥺