Cicektebenimcicekligunlerde Kocamdaaakocammm Aşktan gözün kör olmuş kanka..🤣🤣 Vücut çorabı olmuş 350 500 ne malzeme gider ki ona tm sustumm.🤣🤣
Kocamdaaakocammm Cicektebenimcicekligunlerde Kız ne 350 500 😀😀 daha 1 hafta olmuyor alali 124 tl aldım ve mükemmel bisey 😀🤣🤣
Cicektebenimcicekligunlerde Gunes_12 Bende deniz istedim oysa ki ama kocam köye getirdi sakın kiskanmayin.😂😂 İnternette çekmiyor lütfen gözünüz kalmasın kopuyorum ortam müthiş..😂😂
AdaBebekAnnesi Gunes_12 Ohh benim yerimede kokuyu içine çek arkadaşım ben deniz aşığı bi insanım sanki 5 dk denize karşı oturup sessizce dursam içime huzur dolar hep🫶
NewMomm1 Lolik istanbulun neresi burasıı harika görünüyor. Bende istanbuldayım. Tam doğa aşığı biri olarak burayı keşfetmemişim😂
Lolik NewMomm1 keşfedemezsiniz😂 köy içi yerlerden sır😂 keşfedilmiş olsa böyle güzel kalmazdı maalesef 😒 benim bile gittiğim bildiğim bir konumdaydı ama bu kısmına ilk kez gittim🫠
Cicektebenimcicekligunlerde Gunes_12 10 gün daha gelmezse post açalım illa ki samimi bir arkadaşı vardır belki bilen çıkar aşkı almamıştır dimi..
Cicektebenimcicekligunlerde Gunes_12 Yorum yetkiniz bulunmuyor deyince aski aldım sandım. Tasımı tarağımi toplayip gidiyordum..😂😂