nescafebagimlisi Birdunyabircennetannesi Harbiden de çok güzelmiş sessiz sakin 🙈 Antalya da böyle olsa keşke
kahvepres Gunes_12 biraz alaksz bugün oldu kendme indomi kızıma patates eşimede patlıcan közledim üstnede kıyma 🤣
Meri-Mel Gunes_12 İnsAllah canım almaya çok müsait bir yanım var ya biraz salsam hemen alıyorum boy da kısa şişman bişi oldum iyice aslında yurusem veririm de çok tembellik yapıyorum bu aralar modum düşük bu yaş bana iyi gelmedi ya
ejdermeyvelilahmacun Cicektebenimcicekligunlerde bebeğim çok huysuzlaştı hiç kendime zaman ayıramıyorum:(
Cicektebenimcicekligunlerde Birdunyabircennetannesi Beni de al beni de.🤌🏻😀 Çok güzelmiş ne kadar sakin.😃
Cicektebenimcicekligunlerde Gunes_12 Eşim pazar mesaisine gitti ben de ona kek sarma falan yapıyorum arkadaşlarımla yapıyorum kiskaniyor biraz dedim bugün de ona gün menüsü olsun.😂😂
Cicektebenimcicekligunlerde Birdunyabircennetannesi Sabah erken gittiniz sandım.😂 Deniz nasıl bu sene yine musilaj var diyorlar. İnşallah bizde Çanakkale tarafına hep gezip hem sahile falan gitmek istiyoruz. Malum bayram tatili uzun.💃🏻💃🏻😃
Birdunyabircennetannesi Gunes_12 İstanbul büyükçekmece Oğlumla babası denize girdi bende uzaktan uzaktan izledim😅