anabarbie Simsimy aslan burcu çok tanisigim var ve severim ama bir aslanın yanında bütün burçlar sönük kalıyor😂
Dondurmalikahve @Gunes_12 @mrsjale hayır bir de sınıftan bir Veli’nin çiftliğine gidilecek Ben belki de ondan önce söylemişimdir yani neden kabul edilmiyorum anlamadım. Gözlerim döküyor şu an
mrsjale Dondurmalikahve neden böyle davranıyor ki öğretmen ben anlamadım çok zor bişey istememişsin gayet oluru olan bişey
Berilsmom13 Gunes_12 devlete bir kere muayene için gittim benle birlikte odaya 4 kadın girdi insan doktorla ne konuşacağınıda unutuyor bişey soramıyorsun. Birde randevu olayı falan kim uğraşcak boşver. Bende doktorumdan çok memnundum ikinci olsa yine ona giderim ama ücretler uçmuş
nescafebagimlisi Gunes_12 şimdi soğan ve maydonuzu kaynatıp suyunu hazırladım onu içiyorum umarım bir an önce söktürür 🙏 Hava da çok sıcak zaten hiç birşey çekilmiyor , ona rağmen 1 hafta ağrılı acılı adet olmaya razıyım 🤣
Cicektebenimcicekligunlerde nescafebagimlisi Kızlar benim başıma ne geldi regl oldum bitti 6gün sürdü 2 ,3 gün geçince biseyler yaşandı ve kanamam geldi bitmisti ama kesin eminim beyaz akıntı geldi duş aldım sadakasını verdim 1dinar bedeli ama inşallah günaha girmemisimdir
Dondurmalikahve mrsjale Gunes_12 Anlamadın benimle oğlum okula zor alışıti biraz ondan diye şüphe yoktur ediyorum ama çekingen sadece şu an başkasına da zararı yok pek. Yarın sabah erkenden gidip söylüycem cuma günü için pasta gibi birşeyler yapmak istiyorum diye. Aslında bayağı okula alışsın diye de yardımcı oldu şimdi niye böyle yaptı anlamadım
kahvepres Gunes_12 saol cnm benimm yha bu başmdaki bebem dursa gircemde yha kısa kolluyum havada o kadar sıcak manyak bebem morartmadk yer bırakmadı kolarımda gören yanlş anlr kim etti die🤣
Gunes_12 Berilsmom13 Aynen bence de doğumum da normal doğum oldu bir tık sıkıntılı geçti ama geçti şükür 🤣