mrsjale anabarbie arada girip gülücük mülücük atayım da hiç bitmesin , kilitlenenekadar yorum yapalım 😂
nescafebagimlisi Gunes_12 Ee artık normal büyüyorlar 😂 Bir anda yeni güncelleme geliyor bebeklere ahshajhs Daha dur bunlar iyi günlerin 😂
nescafebagimlisi Gunes_12 Yok ya girersin ben nasıl giriyorum akdjskdk Ama o aylarda bende pek girmiyordum son bir kaç aydır dadandım buraya 😂
Gunes_12 Bu sefer kahve ile gelmedim limon dondurması yaptım 😂😂 @anabarbie @nescafebagimlisi @Kocamdaaakocammm @Beggg @NewMomm1 @Cicektebenimcicekligunlerde @Simsimy @Berilsmom13 @AngrBoda_ @Meri-Mel @SweetMom__ @Beyninizikullanmakucretsizdir @Dondurmalikahve @ayseee_ @Kalbim_21 @mrsjale @Maka_Paka @agzimizintadikacmasin 😘 @Birdunyabircennetannesi @LavininAnnesii @orjinalhoptiri @Atlasdunyam
gamze4627 Gunes_12 Merhaba ilk hamileliğimde midem hiç bulanmıyordu erkek çocuğu ondan dediler şimdi yine hamileyim yine erkektir diyorlar acaba her hamilelik aynı mı yoksa bünyeden bünyeye değişiyor mu yoksa gerçekten erkek bebek diye mi midem bulanmıyor
Dondurmalikahve gamze4627 oğlum var ve benim 6 haftadan doğurana kadar midem bulandı 48 den 40 kg ya düştüm alakası yok yani 😃
gamze4627 Gunes_12 bilmiyorum ilk çocuğa bakıp hamileliğinde cinsiyet tahmini yapabilirsin dedilet bakıyorum hiçbir şey anlamadım 😂