minikkurbag Kızlar merhaba, eylülde 3 yaşındaki oğlumu kreşe verecegim, fiyatlar hakkında bilginiz var mi?
benaslindayohum minikkurbag çalışıyor musunuz? Mesela burda özel 8-5 tam gün 90 bin yıllık 9-5 80 bin dediler, yarım gün devlete bağlı olan okul aylık 1500 dedi
duyguelisaduru benaslindayohum bence makul aylık hesaplarsan çalışan bi anne baba için iyi rakamlar bence
Dmt-01 minikkurbag Eylül ayı yeni sezon başlangıcı olacağı için fiyatlar güncellenir şuan alcağınız fiyatlar değişir
Deletedmom_104 minikkurbag ogrenmez olaydim. Ankarada 18 bin dediler. Kaldi ki iyi bi semtte de değilim
Birdunyabircennetannesi İstanbulda bende yarım gün vermeyi düşünüyorum ama bende fiyat bilmiyorum 🤷 Yılbaşından önce bir yere sormuştum 4500 yarım 5500 tam gün demişti şuan ne oldu bilmiyorum
basakhanim34 @“minikkurbag”#p31113698stanbul Küçükyalı semtinde 20 nin altında hiçbir şey yok ağlamak istiyorum
alyadua34 hunilimomy orayı bilmiyorum can kreş vardı şimdi adı değişti orayı denemiştim bide defne sultan vardı sanayiye gelmeden oradan inanılmaz memnun kalmıştım
hunilimomy alyadua34 defne sultan uzak kalıyor bize ilk adim daha sonrasında açıldı alerjik bebek olduğu icin en güvenilir orasi geldi görüştüğümde
alyadua34 hunilimomy doğrudur alerjik bebekler ne yazık ki çok sıkıntılı oluyor herşeyi takip etmek zorunda kalıyoruz