Havvaali
[bilinmeyen] benimki 4 aylık yavas yavas takip etmeye basladi göz göze cok nadir geliyoruz.Doktora sordum daha küçük yeni görücek dedi..
SedaOktenzbier
[bilinmeyen] benim kızım 4 ay 7 günlük.. uzun zamandır takip ediyor zaten emerken ve emmezken gözü hep bende..doktora bi sorun bence..
Joipt
[bilinmeyen] sanırım bir buçuk aylıktı gülümsemeye başladığında.3 aylık olacak inşallah,takip ediyor,göz göze geliyor beni izliyor hatta konuştukça o da sesler çıkarıyor sohbet eder gibi.
Joipt
[bilinmeyen] bebekten bebeğe değişebilir belki
Hazal
[bilinmeyen] 2 ay 14 günlüğüz 1 bucuk aylıkken takip etmeye başladı bizi odadan çıkınca ağlıyordu halada oyle şimdi seçiyor anneyi babayı tanıyor ve konusmalarımıza karsılık veriyor görmesi gerek ama prematüre bebek oldugu için bence bi doktorunuzla konusun. Gözünün 30 40 cm uzagında bir nesneyi saga sola yavasca kaydırın takip ediyor mu
Selelay
[bilinmeyen] prematüre doğan bebişler düzeltilmiş Doğum tarihine göre hesaplamak gerekiyor korkmayın 🙏 kaç hafta erken doğduysa yaklaşık o kadar geç başlıyor göz takibi falan
kbreymn
Kaç haftalık doğum yaptınız ? 32 haftalık doğum yaptım ben 2 buçuk aylık daha yeni yeni göz göze geliyoruz konuşurken suratıma bakıyor.
Mtg
kbreymn bende 32 haftalik dogum yaptim sizinkinij kilo ve boyu kac cm
arasmom
[bilinmeyen] oğlum 2 ay 11 günlük bize bakıyo ayaktaysak takip ediyo uzaklaşana kadar bişeyler yapınca gülüyo genelde gözünüzün içine bakıyo ama sizinki prematüre doğmuş biraz daha beklemeniz lazım bunlar için
Birprensesannesi
[bilinmeyen]
Bebeğinizin düzeltilmiş yaşına göre gelişimine bakın bence yani daha 1 ay15 günlük bebeğin yapabildiğini yapar erken doğmuş çünkü bilişsel gelişimi geç tamamlanır..benim kızımda hemen hemen 1 ay erken doğdu ve ilk soayal gülüşünü
12. Haftada yapmıştı yani düzeltilmiş yaşıyla 8-9 haftada 😊 sabırlı olun beneğinizle mutlu gülüşleriniz olsun..
Arven10
[bilinmeyen] her bebeğe göre değişir ancak 3 aylık ilken göz teması olsun istiyor doktorlar belki sizin prematüre olduğu için düzeltilmiş ayını dikkate almalısınız
Birprensesannesi
[bilinmeyen] annelik endişe yüklü bir mecra zaten burda hepimiz birbirimizi anlıyoruz o yüzden içiniz rahat olsun yine takip edin gelişimini bol bol sohbet edin yavrunuzla.. 2 -3 hafta sonra gülüyor artık diye güzel habernizi bekliyoruz 😊 sonrasıda gelicek inşallah..
Ebelfezalininannesi
[bilinmeyen] benimde aynı göz tembelligi vardir belkide
Sedakanikyiss
[bilinmeyen] Düzeltilmiş 2 ay 15 günlük mü?
Aysnrmhnfi
[bilinmeyen] benim bebegimde öyle somurtkan biraz zor guluyor2 buçuk ayligiz hep boyle devam edecek diye korkuyorum ;(
kbreymn
Mtg
kbreymn benimkide 1950 gr 47,5 dogdu simdikini sormustum😀