Busex İyi geceler hanımlar Merak ettiğim birşey var . Bu devam sütü kaç yaştan sonra ne sekılde verilir ?? 1bucuk yaş ıcın uygun mu. Normal mama sütü içiyor onun harıcınde devam sütü adında birşey kullanmadım. Ne sekıller de sunabılırim çocuğuma ?
Lucy Busex İlk oğlum 1 yaşındayken verdiğimde tadını beğenmemişti. 2 yaşına doğru içmeye başlamıştı. Şuan 3,5 yaşında İkinci bebeğim de 16 Aylık . 1 yaşından beri içiyor. Bal da koyuyorum içine. İkisi de sabah, akşam içiyorlar canım.
livanurvealpinannesi61 Busex bahsettiğiniz süt sağlıklı değil ki anne sütü almıyorsa mama içmeli zaten şuan.
masalsaretekin Biz 1 yaşına girdik normal mama veriyorum gece uyurken aptamil 4 akşam da kaşık maması yiyor sabaha kadar hiç uyanmıyor
Busex masalsaretekin bu bizim tükettiğimiz inek sütü kutusu varya. Onun çocuklar ıcın olanından vermıyor musunuz
masalsaretekin Ona başlamam lazım aslında başlamadım gündüz zaten yemek yiyor kaşık maması veriyorum gece 1 kere mama içiyor uyanmıyor mamanın bitmesini bekliyorum süte başlayacağım 😊
Lucy Busex Canım bu devam sütleri zaten laktozsuz. Tatlı oluyor o yüzden. Ben ikisi için orta boyutlarda bir cezveyle ısıtıyorum. Sonra soğuk süt ekliyorum üstüne. Maksat soğuğu kırılsın. Dolapta duruyor sonuçta. Ilık içiyorlar yani.
masalsaretekin Benim kızım 12 1 den önce maalesef ki uyumuyor akşam 9 gibi kaşık maması veriyorum mesela 150 Cc ben 75 cc veriyorum gece 12 de mama içiyor hiç uyanmıyor sabaha kadar yani kıvranıyor ama geri uyuyor
masalsaretekin @kubra717_ marketten alıp denedim çok sevdi hero baby rezeneli tahıllı olanı suyla karıştırıp veriyorum
Lucy masalsaretekin Tahıllı elmalı ve meyveliyi de dene canım. Nasıl seviyorlar bunların tadını bilmiyorum :) Bir süredir vermiyorum, süte döndük tamamen. 🥰
Dilekkbyzt masalsaretekin bende 23.00 gibi mama veriyorum akşam yemeği olarak mı bu kaşık mamasını veriyorsunuz yoksa Ortasındami 11 aylık bebegim
masalsaretekin @Lucy aslında hiç vermek istemiyorum canım kilo alımı hızlanır diye çünkü benim kızım müsait kilo alımına 🤭 Allahtan emekliyor deneyeceğim elmalıyı da hani rezeneli iyi geliyor diye rezeneli tahıllı alıyorum
Lucy masalsaretekin Birşey olmaz canım. Şuan 16 aylık benim minnak ama, görsen asla yerinde durmaz. Tüm gün atıştırsa da bir süredir kilo almıyor. 🙈
masalsaretekin @Dilekkbyzt akşam 9 yada 10 gibi veriyorum normalde 150 cc ölçüp veriliyor ama gece uyumadan da normal mama içtiği için 75 yapıp yediriyorum
masalsaretekin @Lucy Yaa benim kızımda öyle yeni 1 yaşına girdi ama girmediği oda kalmıyor 😊 süt vermek istiyorum ama doymaz diye mamada takıldık kaldık 😁
Lucy masalsaretekin Valla canım ben normalde emziriyordum. Aşağı yukarı 1 yaşından beri sadece sabah, akşam şeklinde emiyor. Gündüz biz ne yersek onu yiyor, süt içiyor. Öyle geçiyor yani. 🥰 Sen mama kullanıyormuşsun zaten. O yüzden süt yeterli gelir. Ben o dönem mama vermediğim için herobaby ile destekliyordum. 🥰
Hanifeelif masalsaretekin merhaba canım ben gündüzleri kahvaltı yaptırdıktan sonra acıktığı zaman sütü ısıtıp bebe bisküvisini koyuyorum bekliyorum biraz onu verdikten sonra tok tutuyor