Zuzum2023 Anneler merhaba Oğlum 16 aylık bugün göz muayenesine gittik rutin Ama yüksel derecede astigmat çıktı Doktor gözlük kullanmalı dedi Daha çok ufak nasıl kullanacak bilmiyorum Böyle bi durum yaşayan varsa fikir verebilşr mi🙏
Sarikuzumalp Zuzum2023 Çok daha küçük aylarda gözlük kullanan çocuklar gördüm. arkadaşlarımdan taktığımda daha net gördüğü için takmak istediğini söyleyen oldu. Belki ilk etapta zorlayabilir ama alışır korkmayın. Ve bir kaç doktora daha götürün tavsiyem. Tek doktorla gözlüğe başlamayın hemen. Ekran izlerken falan gözlerini kısıyor mu? Işık gözlerini çok rahatsız ediyor mu bi takip edin.
Zuzum2023 Sarikuzumalp dediğiniz gibi başka bir doktora daha gideceğim Ekran hiç görmedi henüz Lambaları öok sever hep bakar nerede görse ama hiç kısmıyor gözünü bilemedim Simdi hep aklim gozlerinde Cevabiniz icin teşekkür ederim 🙏
Sarikuzumalp Zuzum2023 uzak da bir resim gösterip ne gördüğünü falan sorun bakalım. Yüksek derecede ise çok zor görür. Yani fark ederdiniz yüksek dereceyi bilemedim. İyi bir doktor araştırıp tekrar gösterin rica ederim 🥰
Zuzum2023 Sarikuzumalp balkondan çok yakın geçmeyen uçakları gösterip vuuu vuuu diyor ben de anlamadım yüksekse buğulu görmesi lazım 🤷♀️başka bi yere daha göstereyim dediğiniz gibi yoksa içim hiç rahat etmeyecek