ecmelinannesi37 alinann vermedi bana gastrotus baby kullanmaya başladım bugün bende çünkü bebeğim dün nefessiz kaldı kusmuğundan
ecmelinannesi37 alinann uyumuyor saatlerce uyutmaya çalışıyorum maalesef ama bana dünden beri kullandığım gastrotuss baby şurup iyi geldi baya rahatladı
Zengo ecmelinannesi37 geciyo hic panik yapma bizim azaldi suan ben de boyle cok arastrdim sorusturudm bide reflu diyolar yok oyle bisi geciuo canim korkma reflu yataginda yatir kabullen kusssun hicbisi olmaz sirtina vur kalirsa.doktora dedim sut kalirsa kusarken ne yapayim sirtina vurcam.dedi bende ne yapcan
merve1997 sadeturkkahvesi11 sonradan oluştu yaklaşık son 1 aydır var nefesi kesildiğinde ben mudahele etmiyorum kendisi aliyor diye ama mudahele edilmesi gerektiğini size doktor mu söyledi kendisi mudahele etmeden tekrar nefes kontrolü yapamıyor mu
sadeturkkahvesi11 merve1997 kendisi toparlayabiliyor çoğu zaman durumuna göre bakıyorum zorlanırsa müdahale ediyorum
merve1997 sadeturkkahvesi11 çok geçmiş olsun tekrardan en kısa sürede kurtuluruz inşallah bu sıkıntıdan 🙏🏻
Melike66 Benim bebegimdede reflu var zor bi durum allah yardim etsin arkadaslar kusunca tekrar ne zaman besliyorsunuz cnku ictigi mamayi hep kusuyo 5 aylik bebegim tekrardan gecmis olsun
Poyrazdemir2 ecmelinannesi37 oğlumunki vardı 8.ayında geçti , 8 aya kadar ne cektıgımı ben bilirim 😩😮💨 kusmadıgı yer kalmamıştı bıkmıştık kilo alımı iyi diye ilaç da yazmıyorlardı