Elistos1 Arkadaşlar bebeğim 9,5 aylık desteksiz oturttuğumda istediği bir şey olmayınca anında kendini geri atıyo 1-2 kere öyle kafasını vurdu şu anda oturtmaya korkuyorum nasıl engel olabilirim buna acaba
incizeynep Elistos1 Emzirme yastıkları varya onun ortasına oturtsanız belki işe yarar arkasında da yastık olmuş olur vurmasını engeller
mrvyhya Elistos1 bn yastikda koysam yapıyor 1 saat önce kafasiji duvara fln vurdu ani hareketler yapıyor 9 aylik her yere yastık koysam da kolunu büküyor fln
Elistos1 incizeynep emekliyo keşke dursa öyle ama kurtlu asla durmuyo büyüdükçe zorlaşıyorlar emeklesin diye dört gözle bekliyordum şimdi emeklemesin diye yere bırakmıyorum 😂
Elistos1 jap yastık koyuyorum bazen alel acele bir şey almak için bırakıyorum bir kere öyle attı kendini zaten ama yastıkları da kaydırıyo emeklediği için bir bakıyorum başka yerde valla sırf bu yüzden yere bırakmaya korkuyorum
Elistos1 Kubrakurtal bende çok tepki vermiyorum hatta başta bilerek gülümsüyorum ki hemen gitmiyim ay ay diye sonra ilgi için bile yapabilir ama yine aynı