Umay-gmz Bişileri almak için uzanıyor ama tam tut henüz dönmedi, ne yapmalıyım, bacsk çizgileri tutmuyor kalça ultrasonı normal scsna kalçadsn mı diyorum, yüzüstü yatırımca ağlıyor
mrvyhya Umay-gmz bebeğim 8 aylıkken dönmeye başladı oda biz zorladik bı videoda gördük bacaklarından tutup sağa sola çevirip döndürdüm öyle öğrendi YouTube’dan araştırıp deneyin bnce
Umutveannesi Umay-gmz benim oğlum çok hareketli olmasına rağmen 8,5 aylıkken tam tur dönmeye başlamıştı
asellina13 Umay-gmz yüz üstü yatırmaya çalış öyle kendi kendine döner istemiyodur dönmek her bebek farklı yüz üstündeyken ayna koy önüne kendine bakar güler sonradan alışır benim kizimda çok agliyodu başta sonradan alışıyor ayliyo diye hemen alma debelensin sonra kendi kendine döner
kes5_ Sırt üst yatır yere eline sesli ışıklı Bi oyuncak diğer elinle belinden destekle oyuncağı Bi sağa çevir Bi sola destekle bebeği de çevir egzersiz oluyur sonra yere koy oyuncağı dizinin önüne gel hadi al oyuncağını diye belki döner apalar hem ben öyle komando gibi eğittim😃şuan 9aylık emekliyor tutunup kalkıyor koltukları tutarak sıralıyor
Kubragulluk Benim kızımda çok hareketsizdi dokuz aylık olmuştu ne emekleme ne tutunup kalkma vardı çok üzülüyordum bir gün yattık kalktık kızım emeklemeye başlamış koltuklara tutunuyor bir gün içeresinde güncelleme gelmiş 😂 çok dert etmeyin her çocuğun gelişimi farklı bende takıyordum kafama akışına bıraktım artık