annebebek012 2 aylık bebeğime Bronşiolit rsvden sonra bugünde 1 aydır geçmeyen öksürüğe bogmaca dendi bilgisi olan var mı psikolojim alt üst artık
K_melike annebebek012 bebekken ben boğmaca geçirmişim gece gündüz temiz hava oksijen almam için hep dışarda gezdirmişler beni çok geçmiş olsun
Meri-Mel annebebek012 Ay Allah korusun ikisi arasında bir bahlanti var mı ayrı zamanlarda olan iki hastalık mı acaba 🤔🥴
dksmdlos annebebek012 merhaba 2 aylık olduğumuz gün başladı öksürük boğmaca denılfı 5 iğne ve antibiyotik kullandık 4. Aya girecek yavasladı azaldı çok şükür uzun bi zaman akıyor çok zor bi dönem morelini iyi tut buhar verme buhar verdıkce azdırıyor öksürüğü ve odasının havası sürekli degıssün kafasını yüksek tut aman çok sıcak olmasın ev
annebebek012 K_melike yaa çok öksürüyor müş müsünüz acaba tıkanıyor çünkü 3 ay dedi doktor bize 3 aya anca geçer dedi
annebebek012 Meri-Mel RSV geçen hafta pozitif çıktı 1 ay önce negatifti ama öksürük hiç kesilmedi 1 aydır 8aciller ve poliklinik dahil 8 doktor gördü bugün başka doktor dedi özelde bogmaca diye
K_melike annebebek012 evet öksürmekten morarıyormusum inşaallah daha çabuk toparlanırsınız Allah şifa versin
annebebek012 dksmdlos evet termometre var camı kapatmıyorum ama petek de yanıyor mahvoldu çocuğum size de çok gecmiş olsun öksürmekten içi dısına çıkıyor morarıp tıkanınca çok korkuyorum
annebebek012 dksmdlos ya bize de bir tane öksürük şurubu yazdı 1 çay kasıgı kullanmakta çok tereddüt ettim ama denemekten zarar gelmez doktor yazdı sonuçta diye 10 gün antibiyotik kullandık ama hala aynı
_ilayda_ annebebek012 benim kızımda 50 günlükken yattık hastanede boğmaca yüzünden. Nasıl oldu neden bulaştı bilgim yok tek diyeceğim şey Allah yardımcın olsun bu öyle bi illet ki insanı mahvediyor çok şükür geçti ama benimde ömrümden ömür gitti geçmiş olsun
annebebek012 _ilayda_ çok gecmiş olsun size de tesekkür ederim ne kadar sürdü ? Morarması tıkanması var mıydı? Çok üzülüyorum bebeğimi öyle gördükçe psikolojikmen çöktüm resmen
Mommybabyy annebebek012 yakın bir akrabam geçirdi, 8 gün hastanede yattılar, sadece oksijen verildi, değerler düzelince eve gönderdiler. Kandaki oksijen miktarı azalıyormuş, çok dikkat etmek gerek, doktorunuz gerekli tedaviyi uygulayacaktır, çok geçmiş olsun
annebebek012 Mommybabyy biz de bronşiolit baslangıcı dediklerinde 6 gün yattık ama bronşiolit degilmiş 10 gün antibiyotik kullandık doktor 3 ay sürer dedi ama Rabbim bir an önce sifasını versin çok zor
_ilayda_ annebebek012 daha fazlası vardı kaç kere elimde kaldı müdahale ettiler baya sürüyor öksürüğü 100 gün garanti ondan sonra azalıyor yavaştan ama geçmiyor bazen arada yine kızım öksürüyor 9 aylığız
dksmdlos annebebek012 yine sen bilirsin ama kullanmadan doktorunu degıstır bence 2 aylık bebeğine öksürük şurubu verılmez 1 yaşından önce öksürükle şurubu kullanılmaz
annebebek012 dksmdlos evet öksürük şurubu zaten çok da iyi birşey değil öksürüğü bastırıyor sadece biliyorum eşime laf anlatamıyorum
fatosbcr2 annebebek012 bol bol temiz hava aldırın evde çamaşır suyu kokulu yüzey temizliyicisi yumuşatıcı parfüm bu tür şeyleri kullanmayın benim kızım da 2 gündür öksürüyor doktor bunları kullanma kıyafetleri yıkadığında tekrar durula bol bol temiz aldır evde cam açık olsun sürekli dedi şuan 3. Gün öksürük azaldı cam açık yatıyoruz faydası oldu
annebebek012 fatosbcr2 bizimde cam acık aslında ama temiz havaya falan çıkarmıyordum fazla öyle yapacagım diğer dediklerinizi de uygularım tesekkür ederim