defnecbk Kızlar bebeğim 3 aylık yengem ağzına eliyle 3 defa falan bal sürmüş çok korkuyorum ne yapabilirim ben farketmemistim çok sinirlendim
DevosMom defnecbk solunum sıkıntısı, hırıltı vb, halsizlil, beslenmesinde azalma, falan yaşarsan hastaneye götür. Daha bir kaç komplikasyon daha anlatmıştı doktorum da hatırlamıyorum. İnşallah bi sıkıntı yaşamazsınız
silaa66 defnecbk acile gidin doktor görsün alerjik bal cok tehlikeli hemde küçük sizin yengeniz tam bir cahilll
xbebegimx defnecbk bu ne cahilliktir ya, doktorumuz bizi kesin bir dille uyarmisti sakin bal vermeyin buyuklerinizi de uyarin felc bile birakiyor ddi daha kucucuk 3 aylik bebege ne baliymis takip edin eger alerjik reaksiyon gosterirse acile gidin insallah bir sey olmaz
divabebedivamama defnecbk yengenize 1 tame tokat patlatın, hadsiz ya. anneden izin almadan ne cüretle.
DevosMom defnecbk bilmiyorum canım bebekten bebeğe değişebilir bu durum. Sen ne olur ne olmaz götür yine bence. Çünkü ekstra bir çok daha yan etkisi vardı hatırlamıyorum hepsini belki şuan yazmadıklarımdan birini bile yaşıyor olabilirsiniz
defnecbk DevosMom tepki vermediği sürece bisey yapamıyorlarmis acaba daha önce başına gelen oldu mu ki