Elifkurtulduuuu Bebeğim 26 Mart doğumlu 14. Aya giricez bu ayda olup bebeği olan kaç kelime kullanıyor acaba
GayeAlparslan Elifkurtulduuuu şubat doğumluyuz anne baba dede nene hadi düt düt deh deh aşaa çiş mama geldi bide caaart curt diyor 😅 bide anlayadığımız birşeyler söylüyor
kaysi_cicegi Elifkurtulduuuu benim oğlum da 25 Mart doğumlu baba em em (meme) diyor sadece başka kelimesi yok şu anlık ama söylenilen şeyleri anlıyor gösteriyor filan
1gulceninannesi Elifkurtulduuuu benimki de 14 ay 6 günlük. Anne, baba ,dede ,nene, havhav miyav dütdüt dıgıdık kuuuuğ(kuş), paaatçaa(top) 😂, meme, tee(su),cıss gibi gibi kelimeleri var aklıma bunlar geldi.
Elifkurtulduuuu GayeAlparslan maşallah 😂 arkadaşımın çocuğu 1 yaşında demedıgı kelime yok ya arada ekran açıyorum oda hep açıyor ama çocuktan cpcuga degısıyor işte ya
26120 Benim de oğlum 14 aylık olacak ay sonunda. Baba dede biyy (1)😂 dütt vınn canı isterse mama diyor kaç yaşındasın diye sorunca parmağını 1 yapıp biyy diye bağırıyor hala anne demedi 😂
Elifkurtulduuuu 26120 dütt bizde de var bide biyy demesene demeye çalışıyor iki üç gündür kaydıraktan kayarken sayıyorum 1 2 3 diye gosterıyor
nokininannesi Elifkurtulduuuu Haznesi az ama Evet konuşuyor. Bildiği kelimeleri ikili kullanıyor. Anne gel baba kalk gibi. Vücut parçalarını söyleyemiyor ama gösteriyor tamamını. Şarkıların bazı noktalarına eşlik ediyor. Gibi gibi..
GayeAlparslan Elifkurtulduuuu bende açıyorum arada ekran ama bol bol konuşuyorum herşeyi anlatarak yapıyorum
123491_ 10 aylık bana memem diyor.onu bırakmadı.ama baba dede anneanne anne hayda bunları söylüyor arada bırakıyor.sonra yine söylüyor.bir hafta baba diyor mesela bırakıyor sonra.
2_prens_anneesi Oğlum 15 aylık anne, baba, dede, mama, git, çiş, cıss, çay,dudu (turşu)😂😂 uff, bay bay kelimelerini söylüyor ben yess falan diyorum ardımdan oda yess diyo 😂 yaşını sorduğumuzda eliyle bazen bir yapiyo.
2_prens_anneesi Elifkurtulduuuu 1 yaşına kadar açmadım şu sıralar diğer oğlum çok ağladığı için mecburen açıyorum ama küçüğün dikkatini çekmiyor.
Elifkurtulduuuu GayeAlparslan bende açıyorum yalan yok bazen günde toplam 2 saati buluyordur çizgi film olmasa da reklam ozellıkle son 1 haftadır . 8. Aya kadar açmadım geçenlerde 1 ay açmadım ama bide hamilelik baya yoruluyorum mecbur kalıyorum
GayeAlparslan Elifkurtulduuuu ben öyle sürekli açmıyorumda ocağa yemek koyarken yada lavobo ihtiyacım olduğunda falan yoksa dolaplara giriyo elini falan kıstırıyor kaşla göz arasında