HadiGulumYandanYandan Grimor88 hiç zoruna gitmesin parası arabası varsa da vicdanlı merhametli üsluplu bir şnsan olamadıktan sonra hiçbir anlamı yok. Gereken cevabı herkesten almıştır. Düşmez kalkmaz bir Allah kime ne zaman ne olacağı belli olmaz. Lütfen sen böyle insanlar yüzünden o güzel canını sıkma ve modunu düşürme 🌸🌸❤️
Grimor88 HadiGulumYandanYandan çok teşekkür ederim. Dediğim gibi bu postu açarken böyle dengesiz bi yorumla karşılaşacağım aklıma dahi gelmemişti. Tek amacım başka şehirde olan ve 3 senedir gidemediğim kardeşimin mezarına gitmek böyle bi yorum görünce de afalladim. Ama ben dahil herkes beni savununcada bi duygulanmadim değil 🥲 tekrardan teşekkür ediyorum 💓
meliko04 Britneyspears üniversitenizi okuyun kendinize bir iş bulun o işle de bir araç alın ve toplu taşıma araçlarını kullanmayın lütfen. Öğrenci dejenerasyonundan ailelere illet geldi çünkü. Siz bebekken de böyle asildiniz herhalde. Ne yoz bir yorum. İnsanlar bebeklerini keyiflerinden ağlatıyor sanki.
Sadekahve_ Grimor88 Her postta oluyor böyle birisi illa çıkıyor çıkıntı olan😏 Haklısın birde askı mevzusu var valla bende kelimelerimi seçerek kullanmaya çalışıyorum ama insan daha çoook şey söylemek istiyor 🫣
suheyla92 Grimor88 otobuslerde böcekler oluyor yere yatirmayin sakin :( (rahat oluyor oyle yere battaniye acinca diye soyledim)
Grimor88 suheyla92 ay yok ben yere yatiramam zaten kac kişinin ayağı değiyor. Otobüs ani fren yapsa falan allah korusun sıkıntı yani. Ufak yatağı var onu alip yanima yaptıracağım
kes5_ Grimor88 çok mantıklı alışık olduğu bişeyse zaten zorluk çekmez inşallah hayırlı yolculuklar dilerim 🙏❣️
denizprenses1912 Grimor88 hahahhaa tabii canım izin vermediği takdirde otur evinde 😂😂 hayırlı yolculuklar şimdiden bu arada. Bence dediğiniz şekilde gitmek yararlı olabilir bebeğiniz için de iyi olur rahat edersiniz diye düşünüyorum.
hry410_ Puset minderi tarzında minder alabilirsiniz küçük bı yastıkla eğer öyle bişey Yoksada normal küçük bı battaniye alıp koyabilirsiniz
Meriskus Britneyspears oldu sen ve senin gibilerin keyfi yüzünden millet gezmeye gitmesin Çok rahatsız oluyorsan sen araçla gidebilirsin.
mahseb Ben de Haziran da 10 aylık bebekle neredeyse 14 sa yolculuk yapacağım ama arabayla ve oto.koltugu ile ona rağmen düşünüyorum ağlar mı sıkılır mı diye . Siz gece yolculuğuna denk getirirseniz bence hiç sorun olmaz uyur bebiş
Grimor88 mahseb evet gece uykulari düzenli ama bazen dişten dolayi bir iki kez kalkıyor ağlıyor ve ayakta gezdirmeyince susmuyor öyle olursa nasıl durduracagim onu düşünüyorum bi yandan. Ay bilemedim ya inşallah durur
aleynax Benimkide 4 aylık bende bayrama gidicem gece yolculuğu yapmak isityorum göğsümde uyuya uya gider diye düşünüyorum
Grimor88 aleynax ufak bi yatak almistim ayagimda sallamak icin onu alacağım yanima ona yatiririm kucağımda uyumaz benimki maalesef dönerek uyuyo çünkü..