esmaniz Kızlar bebegım 4 gündür kaka yapamıyor annem poposundan fitil şeklinde sabun verdi zararlımı yapan varmı
Deniz98 esmaniz zeytinyağı falan anlarım ki 10 güne kadar normal deniyor, sabun neden anlayamadım cidden.
mombarbie_ esmaniz sadece anne sütü alan bebeklerde 10 güne kadar kaka yapmama durumu çok normal sadece anne sütü alıyorsa herhangi bir şey yapmanıza gerek yoktu
KaynanaYiyen esmaniz ay. Bir aylık bebeğe sabun yapmasaydınız. 10 güne kadar yapmamaları normal sayılıyor. Karnına zeytinyağı ile masaj yapabilirsiniz.
asaf23 esmaniz oğlum kabız diye kayınvalidem de yapmıştı mama değişiminden olmuştu anında yapmıştı bi daha yapmadık yapamadığında karnına masaj ile poposunu zeytinyağı ile uyarıyorum canım denemek istersen
esmaniz asaf23 sabun bende işe yaramadı hala yapamadı kakasını karnına masaj yapıyorum zeytin yağı verdik ama olmuyor yapamıyor
asaf23 esmaniz ek gıda döneminde olsa kayısı suyu çok fayda ediyor ama bilemedim şimdi probiyotik alabilirsiniz enterogerminanın probiyotiği çok faydası oldu bize bir flakonun hepsini verince 10 dakikaya yapıyordu
66arasim esmaniz 10 güne kadar normal yapmaması benim annemde küçükken yaparmış da sabunu nebileyim ben doğru bulmuyorum benim oğlumda da olmuştu doktor sütüne orjinal zeytinyağı damlat demişti yada poposuna kulak cubu ile sur demişti içine fayda etti bizde
The_paues esmaniz canım senin bebeğin küçükmüş doktora danış önce ama benim doktorum önce ağızdan zeytinyağı ver yapamassa makattan zeytinyağı ver demişti kabız olunca 6 aylık ama benimki
The_paues esmaniz benim oğlumda kabızlık çekiyor bu ara Allah yardımcımız olsun.birde makattan deneyin zeytinyağını.ama huysuzluğu rahatsızlığı yoksa belki kabız değildir sadece anne sütü alanlarda 10 güne kadar normal
Anonim18 5 gündür bende aynı durumdayım 2 aylık zeytinyağı veriyorum ağızdan ama daha bi tık yok bekliyorum