Evet kızlar hesabım yeni ama ben eski bir dostunuzum. Hemen soruma geliyorum Allah aşkına böyle Allah dostu göremediğimiz bilen bi hoca vs biliyor musunuz?
Evim, düzenim, beden, ruh sağlığım iyi değil, eşimle hep kavgalıyız, çocuklarım gece gündüz çığlık kıyamet ağlıyor. Evin içinde ki herkes uyku nedir bi haber yediğimiz içtiğimizden keyif alamıyoruz. Evde devamlı ağır bi hava hakim ruhumuz daralıyor ve EN ÖNEMLİSİ BU sabah çocuğumu okula bırakıp geldikten sonra dış kapımın yan pervazlarında böyle bi leke farkettim bi şey sürülmüş ve aşağı doğru akmış görünce tüylerim ürperdi kokladım bi koku alamadım. Silmedim de böyle yaklaşasım gelmedi. Bana bi yol gösterin. Etrafımdaki bazı insanlar açık açık benim iyiliğimi istemediklerini söyleyip açık açık benden kork vs diye tehdit ettiler. Çok yakınım olan birine de onun yuvasını yıkcaz diye telefon açmışlar minicik çocuklarıma kadar beddua etmişler telefonda. Suçum günahım yok tamamen çekememezliklerini görüp arama mesafe koydum görüşmüyordum. Tüm bu yaşananlardan sonra kapıdaki o iz de beni tedirgin etti. İçlerinden birinin de kaynanası bu büyü muska işlerine hakim Ne yapıcam çok huzursuzum