Ne_alakasi_var_004 16/8 Saat dilim var bu diyette 16saat ac duruyorsunuz 8saat yiyorsunuz bu 8saatde tabi hersey degil örnegin sabah kaltıgınızda bir bardak ılık limonlu su iç sonra istahın kapansındiye tarcınlı kahve iç ardından kahvaltını hazırla o arada bi yarım saat geçiyor zaten sonra kahvaltıda mutlaka yumurta ye ama diyete uygun tabak yaparsan güzel olur engeç 11.30 12 gibi bitir kahvaltıyı günlük 2 litre su iç ardında ara ögün 15. de ister bir yarım dilim elma tarcınlı yada diyete uygun her hanhi bir atıstırmalık olur kahve soda yanına bazen ayran kefirde içe bilirsşniz ödem suyuda yaparsan mükemmel olur burada onuda tuketerek üç litreyi tamlarsın gün içinde zeten su +ödem suyu zatwn akşam yemegi saati gelşyor onuda 6da yapıp 8saati tamlamış oluyorsunuz ardından akşam yemehinden sonra asla azınıza birsey sürmeyin katı gıda olark sıvı serbet yatanaca yatmadan ben bir saat önce den yogurt, limon, zerdeçal ,zencefil sumaklı karısım yapıp osekşlde geceyi tammlıyordum bazen hiç yemiyordum oda acıktıgımı anladıgım geceker yapardım sonrasında yatıp uyuyoruz ya iste sabaha kadar mideye bişey girm digi için ertesi gün kahvaltıyı yine 11.30 12gibibyapanca 16saat ara dilim oldugu için aralıklı oruç olmuş oluyor