nurkaradirek Kızlar yardımcı olun aşırı vajinal kaşıntım var Dr gidemiyorum ne yapabilirim şu kesin fayda eder dediğiniz kaşıntıdan duramıyorum 😫
Gzd3264 nurkaradirek travozol krem canım bende çok yaşadım enfeksiyondan oluyor kesinlikle hemen keser çok rahatlarsın 🌸 ayaklarını sıcak tut bide bol bol yoğurt ye
aven nurkaradirek yaparken baya bir yakıyor ama kasintiyi gideriyor bir kaba su koyup icine az oranda sirke koyun sirkeli su ile yikayin gecmis olsun🌸
Poncikkkk nurkaradirek sirke varsa sirkeli suyla temzle iyi gelir ama en etkili travazol krem gecmiş olsun
nurkaradirek aven yaptım 1-2 saat önce faydası olmadı gibi olmuştu ama şuan biraz daha iyiyim teşekkürler 🌸
Papatya-eylul88 Poncikkkk cok tesekkur ederim.peki acaba o iki dudagin arasina icine sürülürmj acaba?,
KubraKaranKaya nurkaradirek travazolu sağlık ocağına yazdırın . Birde antibiyotik kullandıysanız oda çok kaşıntı yapıyor
nurkaradirek KubraKaranKaya teşekkür ederim kullandım geçti gibi şükür yakın zamanda antibiyotik de kullanmadım aslında ama