[silindi] Bugün 4.ay kontrolümüz vardı doktor 6.aya kadar sadece anne sütü yeter ama istersen yoğurt meyve püresi sebze püresi gibi şeyleri az az vermeye başlayabilirsin dedi. Sizler nasıl yaptınız kafam karıştı benim biraz
Aminehumamoms [silindi] bende 5 aylık olmamıza 3 gün kaldı başladım tadımlara dünle bugün yoğurt verdim
minikoglummmmm [silindi] bizede başlattı şimdi kızım 6 aylık yemek istemiyor keşke başlamasaydim diyorum
MihraEliff Aminehumamoms bizde 3 gün sonra 5 aylık olcaz 20 sinde de doktor kontrolümuz var bende tam ona soracaktım tadimlara basliyim mi diye , neler verdiniz sadece yoğurt mu kendiniz mi mayaladiniz
Ardenaden 4 aylik olsum baslayacagim mama icmiyor sutumde meme reddinden dolsyi azaliyor alerjik bebek zten hemen baslayacagm
Ardenaden KuzeyinAnnesi03 10 gun snra bnde baslayayim ogurdu mu hic sevdi mi yatarak mi veriyorsunuz malum oturamıyorlar ya
KuzeyinAnnesi03 Ardenaden oğlum 5 10 dakika oturuyor artık yavaştan doktorumuz başlayın dedi. Yatarak da veriyorum ana kucağında da veriyorum canım . Hiç öğürme yapmadı çok sevdi yanında artık yemek yerken ağzımıza bakıyord istiyordu.
ZeydsMom [silindi] elma,muz,havuc,patates,yogurt denedik. Biz yemek yerkende elini uzatip ekmeyin,lavasin tadina bakti. Puding yerken elini sokup tatmisligi bile var 😄 hazir kasik mamasi almisti babasi 4 ay icin. Heronun pirinc unlu muzlusunu. Onuda sevdi
ZeydsMom [silindi] elmayi rendeledim,muzu ezip verdim birde meyve sebze emziyi aldim simdi onunla veriyorum. Patatesi havucu sebzeleri buharda pisirdim. Yani bebek kendini belli ediyor ek gidaya hazirmi degilmi. Yuuta biliyorsa deneyin.
Aminehumamoms ZeydsMom herk baby kaşık maması 4 aydan itibaren verilebiliyormu birde pişirilerekmi yapıyoesunuz
Zengo ZeydsMom o mamalari asla almayin hazir.bizim akrbaa kizina kucukken yedirdi kizin 7 yasinda gogusleri cikti 15 yasinda ameliyat oldu.ac kalsin cocuk daha iyi
ZeydsMom Aminehumamoms 4 aydan itibaren olanlari var evet. Hayir ilik su ile karistiriyorsun hazir oluyor. Uzerinde kac ml suya kac kasik hepsi var.
ZeydsMom Aminehumamoms hayir hic sekerli degil nötr bi tat. Muzun tadi aliniyor evet ama o bile fazla gelmiyor .
Aminehumamoms ZeydsMom bende vermeyi düşünüyorum kaç aylık bebeğiniz benim 4 ay 27 günlük bırda verilmez falan denildi hep ilk defa vereni gördüm
ZeydsMom Aminehumamoms 4 ay 21 gün 😊 evet burada 4 ay ek gidaya da hep karsilar cogunlukla. Ama yani kimse kiminse bebegini ondan cok dusunemez. Biri verir biri vermez. Bagirsaklarinda falan da bi sorun olmadi hic.
Aminehumamoms ZeydsMom isteklimi sizin bebeğinizde biz yemek yerken falan deli oluyo oda yemek için hatta bugün yoğurt verdim daha yokmu diye ellermi tuttu kaşıgı almak için🤣
ZeydsMom Aminehumamoms ay cook onumuzde dolu tabak gordumu saldiriyor 😄 bi defa esimle oturduk lavas arasinda tavuk falan yaptim yiyoruz . Telefon caldi actim iste buda lavasi agzina sokuyor gormuyorum kucagimda. Esimde cekiyor resimlerini videosunu bende oylesine cekiyor sandim bi bakiyorum nasil sokuyor lavasi agzina 🤣 o zaman anladimki hazir istiyor bu cocuk hevesli. Bidefasindada elimde kek yerken emziyi dustu yerden alirken eyildim buda kucagimda agzini keke dayamis emiyor 🤣🤣 agiz burun kakaolu kek