ogretmenanne06_ Kızlar bebişleriniz ne zaman başlarını tutmaya başladılar? Kucaktayken güzel tutuyor, tummy time esnasında da tutabiliyor ama elinden tutup kaldırmaya çalışınca kafası geriye düşüyor. 3 aylığız
duyguloji3478 ogretmenanne06_ benim kızım hep dik tutuyordu bence ellerinden desteklediğiniz için vücudundan desteklemediğiniz için düşüyor çok normal kuzum koltuk altından tutupta dene bence o zaman destekliyordur
Annesi23 ogretmenanne06_ benim kızım tam 3 aylık ayağa kaldırırken veya kucakta tutabiliyo ama tummy time asla yapmak istemiyo kafasını kaldırmıyo hiç ağlıyo bi süre sonra zaten dün doktora götürdüm normal olduğunu söyledi kaslarında güçsüzlük yok zamanla kaldırır dedi
ogretmenanne06_ Annesi23 maşallah🙏🏻kimi bebek karın üstü durmayı sevmiyor çok normal. ama ben doğduğu andan itibaren karın üstü koymaya çalıştım belkide o yüzden kolay alıştık
duyguloji3478 ogretmenanne06_ karın üstü kaldırması kafasını daha zor o şekilde kaldırıyorsa maşallah bebeğinize yani hiç kötü düşünmeyin sadece ellerinden tuttuğunuz için denge kuramıyor olabilir
ogretmenanne06_ duyguloji3478 evet tummy time yaparken belli bir süre kafasını kaldırıp dik tutuyor şükür🙏🏻 dediğinizi deneyeceğim teşekkür ederimm
filizmom ogretmenanne06_ ogretmenanne06_ 3 ay 13 günlüğüz bizim de ellerden tutunca kafa geride kalıyor. Sizin ne zaman tam olarak kafasını tutmaya başladı hatırlıyor musunuz 🩵
filizmom ogretmenanne06_ daha yolumuz var öyleyse inşallah tutar :) tummy time tutuyor bir süre ama ellerden tutup kaldırınca maalesef
ogretmenanne06_ filizmom Zamanla yapıyorlar hiç endişelenmeyin o süreçte çok kafama takmıştım bende. Annelik delilik🙈