Umudumvar Kızlar ben düdüklüden korktuğum için kullanmıyorum evimdede yok tencereye horozu koydum 2 saattir kaynıyor daha pişmesi pişermiki kaç saat kaynaması gerekli
Elisa_dmr Umudumvar aşkım sabaha kadar pişmez öyle maalesef düdüklü lazım ustasıyım ben emin ol pişmez 😕
Sebusebu Umudumvar ben mesela marketten organik tavuk budu alıyorum. Normal tencerede 2 saate yakın pişiyor. Bütün köy horoz cok cok uzun sürer.
Umudumvar Omeraslan Deletedmom_112 Sebusebu kolonyalimendil ejdermeyvelilahmacun Biz3kisiyiz_ dayes Honki_Ponki 4 saatte pisti güzelce teşekkürler
ejdermeyvelilahmacun Umudumvar horozu koydum 2 saattir kaynıyor ay bi gülesim geldi hahahajahhaha afiyet olsun fikrim yok😁
Biz3kisiyiz_ Umudumvar bu horoz etinden çektiğim kadar hiç biseyden çekmedim 😂 annem iki kere köy horozu getirdi pişir Allah pişir resmen pişse bile tavuk eti kadar yumuşak olmuyor maalesef ben yiyemedim valla kızıma suyuyla çorba,pilav falan yaptım hep 😂
Honki_Ponki Umudumvar Horoz kart horozlardansa biraz zor pişer ama genç horozsa pişer 3.4 saate köylü biri olarak söylüyorum birde düdüklü kullanmaktan korkuyorsan onlu bir normal cıvıık bir harç yapıp kapagın etrafını o unlu harçla kapat dolayarak ardından hiç açma bir iki saat ozman pişer ama sen zaten bir iki saat pişirmişin bir saat de öyle dene istersen
Elisa_dmr Umudumvar helal olsun beklemişsin ben daha önce bak hiç şakasız söylüyorum öğlen üstüne vermiştim nerdeyse yatsı ezanı okunacaktı kapattım hala da sertti artık o horoz mu çok fazla karttı anlamadım ama ciddi anlamda pişmek bilmedi pişmedi de zaten :) size afiyet şifa olsun ❤️