lamiakus Bebeğim 9 aylık kilo alımı az 3 aydır doktor gastroenterolojiye yönlendirdi yarın randevumuz var. Bu bölümde çocuğa ne yapıyorlarlar bilgisi olan var mı . Midesine hortum falan sokmuyolar dmi
Honki_Ponki lamiakus oda bi çocuk doktoru sadece gastroentorolojide bebegini. Sikayetlerini soruyor ve ters yaparlar deri testi neye alerjisi var diye yani benim öleydi
Prenses_annesi22 lamiakus yok cnm bnde goturdum boy kg bakyo soru soruyo sana ıste gece beslenıyor mu neyle beslenıyor duzenı var mı kac saat aralıklı yıyor neler yıyor vs. Bizde gttk baya azarlamıstı benı duzensız beslenıyor dıye sbh 8 de klkckms en gec 11-12 ogle uykusu sonra ara öğün yada öğle yemegı ara öğün akşam yemegı ve 9-10 uyku gelde yap 😁🤭 raporlu mama kullnyoduk bz yıne kg almadı geneyık cnku cok şkür smdi alıyor zamanla ıste
123aa Soruna yönelik tabiki ama kan ister bişeye alerjisi var mi filan diye bakar başka bişey yapmazlar mide problemlerinin için endoskopi yapılır midede yara filan var sa ya da farklı problemler kilo alımı problemlerinde öyle şeyler yapılmaz
_YanakReisinAnnesii lamiakus soruna yönelik daha kapsamlı bir araştırma yapıyor çocuk doktoruna göre. Soruna göre yapılan işlemler değişiyor.
Ordinary lamiakus neden kilo almadığını/alamadığını anlamak için bağırsak sindirim sistemini anlayabilmek için gastroentorolojiye yönlendirilmişsiniz, korkmanıza gerek yok. Geçmiş olsun
Ordinary lamiakus sizden bilgi alıp gerekirse tahlil yaparlar. Endoskopi çok uç bir durum neden düşünüyorsunuz bunu bilemedim ama rahat olun rutin bir kontrol gibi düşünün. Sizin şu an böyle bir sıkıntınız olsa direkt endoskopi mi yaparlar ?
huniliabla lamiakus merhaba gecen hafta 11 aylık ıkızlerımden oğlumu götürdüm yakın süreçte kan tahlıllerımız olduğu ıcın kan almadı olmasaydı alıp kontrol edecektı gelısımde kılosu az o yüzden özel sıvı bir mama raporladı 6 ay kullan gel dedi