balacey1 Kızlarrrr babalar günü hediyesi fikri arıyorum 😇 Cüzdan,çakmak, kıyafet, tablo, fotoğraflı bir şeyler hariç ne olabilir?
birmelekannesi__ balacey1 anneler gününde bardak seti aldı. Bende eve bir şey alacağım. Günün kutlu olsun dicem sanki bardağı tek bana alıyor. 😂😂 ayrıca babalar ne işe yarıyor ki günlerini kutluyoruz ya. Bebeği doğuran biz emziren biz bakımını yapan biz. Bir saat bıraksak mızmızlanan onlar. Bence çokta hakettikleri bir gün değil 😂😂😂 ikinci anneler günü olsun o gün 😂😂
Ssude birmelekannesi__ kızımın babası sonuna kadar hak ediyor😅 işe gitmese her saniye bakar emzirmek haricinde her şeyi yapar 🤲🏼
birmelekannesi__ Ssude anam yok benimki yapmıyor. Bir saat bile sabredemiyor seni istiyor diye getiriyor. 😂😂 o yüzden kendime hediye alcam. Tabi eşime hediye alıyorum arada. O başka. 😂
Meli1 balacey1 erkekler genelde arabalarina onem verirler araba aksesuari olablr veya takim futbol ikgileniosa o tarzda bisey olablr tablo istemiyorm dediniz diye demiyorum ama bn babama babannem ve babmla bi foto birleştirme dusunuyorum