ayseatlhnn Merhaba, 18.Ay aşısı konusunda biraz tereddütteyim aranızda yaptıran var mı ? Herhangi bir problem oldu bebişlerde ?
terliklerimlegeldim ayseatlhnn Hiçbir tereddütünüz olmasın yaptırın. Aşı çocuğunuza yapacağınız en büyük iyiliktir. Yaptırdım hiçbir şey olmadı. Ama yaptırmazsam neler olabileceğini biliyorum. Kafanız karışmasın lütfen.
Bayancorek ayseatlhnn yaptırdım hiçbir sorun yaşamadık. riske atamam valla hepsini yaptırıyorum, bir deli kuyuya bir taş atıyor kırk akıllı çıkarmaya çalışıyor sonra 🙇🏼♀️
6158alp ayseatlhnn bazı doktorlarda önermiyormuş tanık oldum hiç aşı yaptırmayanlarda var ama devlet yaptırıyorsa bn kötümoldgunu düşünmüyorum. Cahillik olarak görüyorum bizde aşı olduk bu aşı olayı hep vardı olmayada devam edıcek Allahın izniylede birşey olmaz insallh
ayseatlhnn terliklerimlegeldim şimdiye kadar hiç bir aşısını kaçırmadım ama bu aşının hastalıklara sebep olduğuna dair bir kaç video gördüm bu yüzden tereddütte kaldım. Cevabınız için teşekkür ederim:)
miniksercedefne ayseatlhnn kafanızı karıştırmak istemem. Oğlum da baş dönmesi olmuştu. Çok endişelendik doktor kontrolu sonrası çocukluk çağı vertigosu dendi. Aşıya baglamadi doktorlar. Ama aşıdan hemen sonra oldu daha öncesinde yoktu.